Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1401 razy
słowa kluczowe: acnezine 
Autor

Acnezine

lollolowi

Wysłana - 04 maja 2009 23:02    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Wyprobowalem chyba juz wszystkie leki na tradzik nic nie pomaga w internecie zauwazylem srodek o nazwie acnezine. Jest drogi kosztuje 150 zl ale pisze ze 95% osobom pomoglo. Czy ktos kiedys stosowal go? Jak efekty? Czy jak nie zadziala to zwroca pieniadze? czy komus zwrocili? pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 maja 2009 00:46 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

donJAZYResko

Wysłana - 05 maja 2009 00:46    Edytuj Cytuj
O zwrocie pieniędzy raczej zapomnij.
Byłeś wogóle u Dermatologa? Czy na własną rękę próbujesz się podleczać?

Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Specjalista -

katist

Wysłana - 16 października 2009 15:03    Edytuj Cytuj
Ja go używałam i nie zauważyłam poprawy. zrobiłam takie małe doświadczenie na stronie z której zamawiałam. Napisałam kilka komentarzy, niektóre negatywne (czyli moja prawdziwa opinia o tym leku) i niektóre pozytywne. Administrator dopuścił tylko te pozytywne. Uważa chyba że może omamiać społeczeństwo, ale prawda jest taka że skoro jest pole do komentarzy to ludzie mają prawo znać prawdę, że nie dla wszystkich jest on skuteczny, wiec Ci którzy go jeszcze nie kupili: ZASTANÓWCIE SIĘ. Aha co do gwarancji 90 dniowej. Mija miesiąc odkąd odesłałam im acnezine i piszę im wiele maili a oni nawet nie raczą odpisać, odesłałam im opakowanie i boję się że pieniądze mi przepadną: wiec Ci co jeszcze się nie zdecydowali UWAŻAJCIE

magdaa3

Wysłana - 24 października 2009 11:49    Edytuj Cytuj
Produkt działa świetnie, a z gwarancji nie korzystałam, ale czytałam opinie, ze zwracają.

samozlo

Wysłana - 20 lutego 2010 02:14    Edytuj Cytuj
jak najbardziej polecam na mnie dziala w 100%

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.