Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
Specjalista -
1267989538000
SFD
Wysłana - 07 marca 2010 20:29
jakieś opinie lub ktoś używał ? tzn. tyle mi wystarczy bo atd jest "za mocne" ? drogo wychodzi ten for~ w porównaniu do ATD.
1267990191000
Roid_rage
Wysłana - 07 marca 2010 20:37
Atd jest slabsze niz formestane. A do tego sa badania ze moze dzialac jako antagonista receptorow androgenowych a tego nie chcemy. Opinie??? Stosuje to juz 2 raz i jest git.
?Nigdy nie kieruj sie tym ze cos tansze
Specjalista -
1267990631000
SFD
Wysłana - 07 marca 2010 20:42
Ile dawać rano i 12 godzin po?
po 2ml czy 1ml?
1267990926000
60thplace
Wysłana - 07 marca 2010 20:49
w jakim celu chcesz zbic estrogen?
Znawca -
1267991388000
Roid_rage
Wysłana - 07 marca 2010 20:50
Ja wale 2 pompki na raz - 1 raz dziennie. Daje to 50mg formestanu i to ogarnia mi gino na cyklu bez problemu. Solo nie bralem ale bym nie przeginal z dawkami bo to silny AI
Specjalista -
1267991402000
SFD
Wysłana - 07 marca 2010 21:04
Ok czyli rozumiem, że 50mg rano i 50mg wieczorem będzie w sam raz.
60~ napisałem planuje zejść nisko z bf a wysoki estro nie sprzyja redukcju fatu czy źle mówię ? : ]
1267992268000
60thplace
Wysłana - 07 marca 2010 21:13
wg moich doswiadczen i wieloletnich obserwacji - ZLE, ale kazdyma inny organizm
regulacja bf to przede wszystkim wysilek fizyczny + zabawa iloscia surowcow energetycznych
zbijajac estro moze i zlapiesz mniej fatu, ale takze mniej miesa...
Znawca -
1267992821000
SFD
Wysłana - 07 marca 2010 21:15
Z tym, że ja chce to zrobić w okresie spalania fatu właśnie, a nie masy.
Więc twoim zdaniem niższy poziom estro przy spalaniu tkanki tłuszczowej będzie miał nikły wpływ na efekt końcowy?
Bo jeśli ma wpływ to nawet opłaca się mi użyć ari w ciągu redukcji a potem odstawić.
1267992956000
60thplace
Wysłana - 07 marca 2010 21:32
a co za roznica czy redukcja czy gaining?:]
jest to sprawdzone i opisane naukowo ze estro dzialaja pozytywnie na mase miesniowa, ich brak lub niski poziom powoduje gorszy anabolizm
podczas redukcji tak samo na miesnia dzialaja procesy anaboliczne i kataboliczne, przewaga tych drugich - spalanie mieska
pozatym szkoda flakow, jesli nie idzies zna zawody to naprawde nie ma sensu tego brac
naprawde trudne jest zbicie ostatnch 1-2% sadla, co chyba nie jest Ci potrzebne, bo przy poziomie fatu jaki trzeba zaprezentowac na zawodach utrzymanie miesa jest chyba niemozliwe, stad w takim stanie nie trwa sie zbyt dlugo :)