Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
wg.mnie powinienes teraz pojechac na czyms innym.anapolon to naprawde mocny srodek i niebezpieczny.narazie zastanow sie nad teska czy deca a po anapolon siegniej ewentualnie po dłuzszym starzu na siłowni
pozdrawiam
Ekspert -
1030621365000
g4bb3r
Wysłana - 29 sierpnia 2002 14:20
lepiej nie bierz sie za anapolon jesli nie masz naprawde duzego doswiadczenia z silka i z SAA w postaci duzej ilosci cyklow z uzyciem roznorakich srodkow, ten steryd jest dla naprawde zaawansowanych sportowcow a bilans jego efektow ubocznych do anabolicznych jest wyjatkowo niekorzystny, poza tym masa lubi po nim spadac jesli o to nie zadbasz - czyt. nie wladujesz w to duzej kasy)
Pozdrawiam, g4bb3r
Znawca -
1030623600000
kesieo
Wysłana - 29 sierpnia 2002 14:36
przeciez to jest prawie najbardziej najtoksyczniejszy srodek w tabletkach i ladnie cie characze wszystko powinno sie brac 4tyg najdluzej puzniej zmienic na cos innego ale sila jest po tym super bo slyszalem i jest drogi bardzo kolo 800zeta za 100 i jak ktos nie ma glowy jak brac S.A i wogle to niech sobie nawet nim nie zawraca glowy bo tylko zrobi sobie krzywde
[_^AjAk^_] Moderator dzialu odzywki znaczy Suplementacja a i mialem jeszcze taki dzial Ringa teraz przezucono mnie do dzialu zdjecia kiedys acida jana a teraz mam ja www.kesiek.prv.pl<<<----sprawdz to!
dzięki chłopaki za przestrogi, ja już od kilku lat na róznych cyklach bywałem, dwa dni temu zakończyłem vino, meta, teść i odtłuściłem się za***iście, a teraz chce kupic dobry koks na jesienne wieczory. powiedzcie mi tylko czy mądrze mysle: Chce przez 40 dni jesc anapolon podczas jesieni (50 tabl.), a potem powtórka w okolicach lutego (50 tabl). No i ciagle prosze o pomoc w zakupie tego specyfiku. co proponujecie na zakonczenie kuracji anapolonu, tak aby spadki były jak najmniejsze
broker
1030697771000
Gochan ZASŁUŻONY
Wysłana - 31 sierpnia 2002 00:10
Ciężki cykl Wyystarvzyłoby 33 tabletki 1 dziennie to i tak dużo. A po przede wszystkim clostilbegyt. W czasie to co zwykle - proscar(na redukcję DHT więc osłonę przed przerostem prostaty i wypadaniem włosów) lecytyna, holestil(na cholesterol) sylimarol(wątroba) na spadki jak już mówiłem cytrynian clomifenu.
Człowiek po to ma wolną wolę, by dokonywać samodzielnych wyborów i nikt nie powinien wpływać na jego decyzje póki nie szkodzi innym. Oznacza to także branie odpowiedzialności za własne czyny Son Gochan Moderator działów doping i sztuki walki.
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem" Aleister Crowley
Ekspert -
1030745401000
SFD
Wysłana - 03 września 2002 23:20
Witam Anapolon to bardzo silny srodek jak nie jeden z najsilniejszych radze odstawic go na bok poniewaz! jest bardzo niebezpieczny dawkowanie to nie powino przekroczyc 30 tabletek a najlepiej 20/25 trzeba uwazac poniewaz bardzo szybko mozna zalapac zoltaczke itp! ps. to jest ssa dla naprawde wyjadaczy albo desperadow
Niech gryf bedzie z wami!
1031088003000
marcopolo
Wysłana - 04 września 2002 08:54
Anapolon silny -bzdura , wierutna bzdura -o wiele silniejszy jest dianabol ,i vinstrol No pomyślcie , jeszcze nie wiecie -oczekuje na pytania
marcopolo
marcopolo
1031122487000
pipes
Wysłana - 04 września 2002 09:36
Anapolon to najsilniejszy doustny srodek, daje duze przyrosty sily W moim rejonie Dostepny jest Anapolon turecki 20tab. w listku i angielski w butelce 100tab.
100tab tereckiego kosztuje 600-900zl (w zaleznosci od odbiorcy) 100tab angielskiego stoi 400-600zl (wiadomo dlaczego )
Co do dawkowania to na pierwszy wez 1 tab. przez 3-4 tyg. to bedziesz mogl zwiekszyc dawki w drugim cyklu lub tak jak pisze Gochan. (ale 21tabletek powinno starczyc)
Ci co go brali mowili ze zmiany sa z dnia na dzien a po cylku zaj....te spadki i czesto powrot do poprzednich wymiarow (tyle ze w spasionej formie) . . . . . . . POZDRAWIAM I ZYCZE PRZYROSTOW
>>> doradca w Dopingu <<<
Znawca -
1031124960000
marcopolo
Wysłana - 04 września 2002 09:40
Anapolon nie jest najsilniejszy a oto dlaczego jedna tabletka Anapolonu ma 50mg tak? no wiec wlasnie od tego nalezy wyjsc -wiec sprobujcie przyjac 50mg dianabolu dziennie albo 50mg winstrolu to zobaczycie co to znaczy mocny srodek.
marcopolo
marcopolo
1031125212000
pipes
Wysłana - 04 września 2002 10:03
Ciekawe podejscie i pomysl tanszy w realizacji. Marcopolo probowales brac juz po 10 tabletek mety/25tab. winstrolu na dzien przez dluzszy czas pytam o wrazenia podczas cylku)
Ps. szczerze mowiac to branie anapolonu to slaby pomysl bo za takie pieniadze mozna rozpisac dobry cykl a przyrosty bylyby stabilniejsze