Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2795 razy
słowa kluczowe: anapolon 
Autor

ANAPOLON 50

SFD

Wysłana - 21 września 2002 20:26    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

OSTATNIO NA RYNKU UKAZAŁ SIĘ TURECKI ANAPOLON PAKOWANY PO 20 SZTUK W LISTKU
WG MNIE TO ORYGINAŁ. WZIĄŁEM CYKL ZROBIŁEM 10 KG MASY CIAŁA Z CZEGO 6 MI ZOSTAŁO. UWAŻAM TO ZA DOBRY REZULTAT. A OTO MÓJ CYKL

1tydz 0,5tab/dziennie + 2strz wina + 75mg propionatu
2tydz 1tab + 3strz wina + 75mg propionatu
3tydz jak drugi
4tydz jak pierwszy
5tydz 3strz wina + 2strz primy + 150mg propionatu
6tydz jak piąty
7tydz 2strz wina + 2strz primy + 100mg propionatu
8tydz jak siudmy
9tydz 1strz wina + 1strz primy + 50mg propionatu
10tydz jak dziewiąty

JEŚLI ANAPOLON JEST WZIĘTY PRAWIDŁOWO TO MOŻNA ZROBIĆ NA NIM MIĘSIEŃ DOBREJ JAKOŚCI KTÓRY ZOSTAJE PO ODSTAWIENIU ŚRODKÓW. BŁĘDEM JEST BRANIE GO Z SUSTANONEM, OMNADRENEM, PROLONGATĄ.

POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CZEKAM NA WASZE PYTANIA, SKAN TOWARU PRZEŚLĘ W PONIEDZIAŁEK.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 września 2002 20:51 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

_spiacy

Wysłana - 21 września 2002 20:51    Edytuj Cytuj
jak trafie na niewalony anapolon to chetnie sprawdze ta rozpiske...

_spiacy

_spiacy

SFD

Wysłana - 21 września 2002 21:11    Edytuj Cytuj
wiesz co żądło ? wszystko ładnie pięknie , ale poza kolorowymi rozpiskami to ty niewiele wnosisz napisz coś o Swojej diecie , suplementacji i treningu. przepisać rozpiski ( bo tak to wygląda ) i oprawić je w fajne komentarze to i ja potrawie. pozdro i czekam na kulturalną wypowiedz

Moderator działu "Sporty Ogólnorozwojowe"

[ Biali nie potrafią skakać ]

SFD

Wysłana - 21 września 2002 21:15    Edytuj Cytuj
85cm udo ? jasen aha i cos Ci szybko mc poszedł - jeszcze wczoraj było 250 a dzisiaj już znacznie lepiej ; niewierze Ci stary

Moderator działu "Sporty Ogólnorozwojowe"

[ Biali nie potrafią skakać ]

SFD

Wysłana - 21 września 2002 21:26    Edytuj Cytuj
Żądło jak bedziesz miał chwile czasu zajrzyj prosze do mojego artykułu pt
"Co dalej".

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.