Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

AEROBY - co przwed i po aerobnach?

ryzy1983

Wysłana - 26 maja 2005 22:21    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Chce troszke tłuszczyku zgubic zalezy mi pczywiscie na tym by spalic przy tym jak najmniej miesnia... planuje robic 25 minut trningu na mase i 30-45 minut treningu aerobowego... nie mam niestety mozliwosci nbycia odzywek dlatego zwracam sie do znawcow działu o podpowiedzenie mi co powinienem jesc przed treningiem i zaraz po nim, o ile ogrniczyc spozycie weglowodanow i czy np przed treningiem moge zjesc np warzywa gotowane na parze z ryzem i z piersia z indora? a po trningu co powinieniem zjec? pytalem w dziale trening odradzono mi picie carbo, czy slusznie? z gory dziekuje za pomoc

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 maja 2005 06:41 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

zakrześ

Wysłana - 27 maja 2005 06:41    Edytuj Cytuj
carbo powinno być ok
a przed treningem ten posiłek tez ok

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 27 maja 2005 11:51    Edytuj Cytuj
Do tego przed treningiem daj jeszcze zdrowy tluszcz a po ww prostych lub carbo w posilku nie tluszczu nie dawaj. Najlepiej wrzuc cała diete jak masz/ulozysz.

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

ryzy1983

Wysłana - 27 maja 2005 12:44    Edytuj Cytuj
Donner ale powiedz mi na jaka dietke mam sie zdecyfowac kiedy nie mam za wiele tluszczyku do spalenia? na tłuszczowa czy na bialkowa??? ile wegli mam wrzucic i jeszcze jedno ja aeroby moge smigac dopiero okolo 17 nie amm wczesniej mozliwosci wiec to jzu po obiedzie bedzie... jak pisalem na obiad zjadam ryz, piers z indyka i warzywa z pary i teraz ten tluszczyk to moze byc oliwa z oliwek i ile przez treningiem? Po treningu carbo i co pozniej, a jesli carbo to ile po treningu i w jakiej ilosci.. sorrka ze taki antłok pytan ale jak cos zrobic to porzadnie wilkie dzieki za pomoc.. dietke wrzuce ale chcce jak najwiecej sie narazie dowiedziec i ustalic wiele juz z forum na ten temat przeczytalem i etraz mam metlik za cos ie zabrac...???

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 27 maja 2005 12:55    Edytuj Cytuj
Odpowiem za Donnera

Jak aeroby mozesz robic tylko ok 17 to polecam ckd

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

ryzy1983

Wysłana - 27 maja 2005 14:18    Edytuj Cytuj
HHHee sorrka domer za przekret :D dzieki wielkie za imfo :) wiec nastawiam sie na ckd :) dzieks pozdro

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

AEROBY - co przwed i po aerobnach?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.