Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 3402 razy
słowa kluczowe: tronic 
Autor

AB Tronic x2

janek86

Wysłana - 01 grudnia 2009 18:51    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Co powiecie na temat tego czegos?
http://www.allegro.pl/item836508540_abtronic_x2_ab_tronic_ab_gymnic_ab_tronik.html
Cwicze od dluzszego czasu na silce itp, ale cos ciezko z moim brzuchem i mam zamiar czyms sie wspomóc, prosze o wypowiedz kogos kto to uzywal, pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 grudnia 2009 19:20 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

bulek7

Wysłana - 01 grudnia 2009 19:20    Edytuj Cytuj
Taaaak,miesnie twarde jak skala bardzo dobre dla tych co mysla ze z nic nie robienia spali sie tluszcz,pół godzinki na steperze chociaz bedzie lepsze niz miesac trzepania sie bez sensu,kiedys cos podobnego mi kumpel przyczepil do brzucha to jakos mi spielo miesnie z jednej strony a ból taki jak przy skurczu łydy co najmniej nigdy bym nie kupil takiego badziewia wolałbym w miejscy biegać,pozdro.

vaster

Wysłana - 11 stycznia 2010 13:04    Edytuj Cytuj
witam serdecznie

wiele osob sobie chwali ten pas , wiele uważa że jest bez sensu, że najważniejsze są ćwiczenia kondycyjne.
ja nosobiście uważam używając ten pas że pomaga ujędrnić mięśnie , natomiast jeżeli chtoś chce aby kaloryfer wyróśł mu na brzuchu to musi wylać torochę potu

ja zaoszczedziłam na kosztach i ab tronic kupiłam za 166 zł na allegro

podaję link do użytkownika
pas działa bez zastrzeżen jest taki sam jak z tv marketu, gdyz porównywalam w sklepie- polska instrukcja io nie trzeba wywalac tyle kasy

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2011398

vaster

Amu

Wysłana - 11 stycznia 2010 13:20    Edytuj Cytuj
"pół godzinki na steperze chociaz bedzie lepsze niz miesac trzepania sie bez sensu"-przychylam sie do tej wypowiedzi. Ludzie w co wy wierzycie? Dajcie sobie siana!!!

Vaster- masz coś z tego?

CRY & DIE

vaster

Wysłana - 11 stycznia 2010 20:49    Edytuj Cytuj
rada o steperze bardzo dobra
raczej mówimy tu o mięśniach brzucha, więc raczej ab rocket, lub ab king pro

vaster

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.