Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

AB Tronic. Czy opłaca się zakupić ten sprzęt

Sous

Wysłana - 16 października 2009 18:58    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam ostatnio zastanawiałem się nad zakupem AB TRonica ktory ma podobno pomagac w skorczach miesni brzucha. podaje tutaj 2 linki do drozszego http://allegro.pl/item761086010_abtronic_x2_ab_tronic_ab_gymnic_ab_tronik.html a takze za 30 zl sprzetu http://allegro.pl/item772037479_orginalny_abgymnic_baterie_gratis_nie_przegap.html

i tu nasuwa sie moje pytanie czy wogole jest sens kupic cos takiego? licze na wasza odpowiedz i pomoc bo przeciez 30 zl piechota nie chodzi

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 października 2009 01:13 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

johnhenry

Wysłana - 17 października 2009 01:13    Edytuj Cytuj
iu

lilalo

Wysłana - 23 października 2009 12:44    Edytuj Cytuj
Abtronic 2
polecam na polepszenie wygladu skory, po 3 tygodniach jest ujedrniona i wygladzona,na wielkie brzuchy raczej nie zadziala,najlepiej dziala na miesniach ktore juz cwiczylismy,nie polecam jako jedyny sposob formowania sylwetki ale jako bardzo dobry dodatek.PO 3 tygodniach brzuch mam wklesly,pupe ujedrniona.Cm z brzucha po 3 tygodniach -3cm. Oczywiscie nie ma to jak A6W ktore kocham i abtronic nie da takich efektow ale nie moge tez napisac ze nie dziala bo dziala

lilalo

Robert3d

Wysłana - 23 października 2009 17:00    Edytuj Cytuj
hmm ciekawe czy to aby nie szkodzi zdrowiu??

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

AB Tronic. Czy opłaca się zakupić ten sprzęt

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.