cześć właśnie zakupiłem ten produkt, dzisiaj testowałem jego możliwości i muszę powiedzieć że fajna sprawa 2 kapsy 30 min przed treningiem nóg i ostra pompa w poniedziałek trening klaty wrzucę 3 kapsy pewnie będzie jeszcze lepiej, do tej pory miałem l-argininę z NOW i Vitalmax ale ta ostatni kiepska natomiast na NOW bardzo fajnie się ćwiczy ale AAKG zdecydowanie lepszy i taniej wychodzi tak że polecam
am tez zastanawialem sie zeby we wrzesniu nei bawic sie w Cp itp itd tylko walnac crester i do tego duze dawki wlasnie tego
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Ekspert -
1182609800000
Maj 20
Wysłana - 23 czerwca 2007 21:33
Ja właśnie jestem w cyklu na cell pump i w przyszłym tygodniu jak przyjdzie paczka bedę dorzucał do stacka. Dam znac jaki efekt..
w piątek Pump-a połączyłem z l-argininą z NOW (4 tablety pumpa + 3 kapsy argininy) mieszanka konkretna, trening pleców wyszedł masakryczne jeszcze nigdy takiej pompy nie miałem a AAKG dzisiaj dostałem i solowo walnąłem przed treningiem nóg, było fajnie