a czy AAKG mocniej pompuje niz stack przed treningiem?
1258218077000
eNd_
Wysłana - 14 listopada 2009 18:04
podstawowym pompującym składnikiem staków jest zazwyczaj aakg
więc sam sobie odpowiedz
"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą Cię przewieźć przez każdą pustynię"
Ekspert -
1258218297000
nedvied
Wysłana - 14 listopada 2009 18:11
jestem już dwa miesiące po cyklu... i jadę od momentu jego zakończeniu na AAKG + monohydrat kreatyny. powiem jedno: zestaw zaje.bisty!!! zarówno jedno jak i drugie to mega caps'y z OLIMP'a. używałem w przeszłości staki kreatynowe i wiedz, że jeżeli stoisz przed dylematem stack solo a mono i AAKG nie powinieneś się wahać. wybierz to drugie rozwiązanie. pompa, siła i wytrzymałość gwarantowane. nawet mi skoczyły do góry te dwie ostatnie (o pompie nie wspominam, bo to oczywiste). mono zażywaj normalnie a AAKG w dawce 3xwiększej niż zaleca producent 20-30min przed treningiem. efekty Cie zaskoczą, masz to gwarantowane.
READY TO RUMBLE!!!
1258218663000
apokalipsa NUTRIFARM
Wysłana - 14 listopada 2009 19:03
Carukos
jesli to twoj pierwsz cykl to zacznij od najprostszych środków; monohydrat plus aakg
choc ja z kolei z doświadczenia- ale cykl moj nie pierwszy- zdecydowania skłanam sie ku stakom; tylko nie takim na bazie przypadkowego doboru skladnikow i ich ilości- bo i takie są...
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid