Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 93429 razy
słowa kluczowe: tłuszcz 
Autor

A6W a tłuszcz

orkat

Wysłana - 09 stycznia 2007 23:14    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam,
Czy po wykonaniu całego cyklu A6W (robie 3 dzien) , spadnie mi tez troche tłuszczu czy tylko wyrobia sie miesnie ?? do tego nie jem nic po 18 (przed 18 normalnie jem jak zawsze , tylko ze same dania beztłuszzcowe (kurczak , ryz , wazywa , owoce). jak bym dozucił do tego 30-60 minut rowerku dziennie to by juz cos dało ?? chodzi o spalanie tłuszczu. czy wykonywac moze tez zwykłe brzuszczki czy jak ??
Prosze o odpowiedz

Waga: 84

Wzrost: 175

Obwód klatki: nie wiem

Obwód ramienia: nie wiem

Obwód talii: nie wiem

Obwód uda: nie wiem

Obwód łydki: nie wiem

Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem

Aktywność w ciągu dnia: nauka

Uprawiany sport lub inne formy aktywności: zaden , od niedawna A6W , siłka ok 1h dziennie , pluz mam zamiar rower dozucic 1h dziennie

Odżywianie: wczesniej wszystko , teraz niskotłuszczowe , ryz , kura , warzywo , czasami biało w proszku jak mi sie nie chce jesc a czuje głoda

Cel: szybka redukcja

Ograniczenia żywieniowe: brak

Stan zdrowia: lordoza

Preferowane formy aktywności fizycznej: czasu mam duzo , mozliwosci tez

Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: białeczko czasem wypije

Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: narazie nie

Stosowane wcześniej diety: zadna

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 stycznia 2007 23:19 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Trec - S.A.W.

CENA: 109.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 379.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Charon ZASŁUŻONY

Wysłana - 09 stycznia 2007 23:19    Edytuj Cytuj
Twoje postępowanie jest całkowicie sprzeczne z naszymi radami, które możesz znaleźć w innych postach. Dzięki A6W spalisz tyle tłuszczu (z całego ciała, nie z brzucha!), ile zużyją mięśnie brzucha na pracę, czyli niewiele.

Beatus, qui prodest, quibus potest

orkat

Wysłana - 09 stycznia 2007 23:56    Edytuj Cytuj
czyli co mam dozucic do tej A6W zeby spalic tez tłuszcz na brzuchu ?? nie moge na rowerku pojezdzic ?? czy to nic nie pomoze ??

ellis ZASŁUŻONY

Wysłana - 10 stycznia 2007 09:53    Edytuj Cytuj
Jeśli nie jesz po 18, dodatkowo masz dietę beztłuszczową/niskotłuszczową to masz złą dietę!

1) Zmiana diety, 2) Odpowiedni trening siłowy, niekoniecznie z ćwiczeniami na brzuch 3) Dodatkowo aeroby i/lub ewentualnie interwały, 4) Pomiary wagi i obwodów co 2-3 tyg., na tej podstawie korekty w diecie i aktywności fizycznej.

To jest rozwiązanie

Charon ZASŁUŻONY

Wysłana - 10 stycznia 2007 09:55    Edytuj Cytuj
A6W możesz sobie darować, rowerek dorzuć, bo na nim już spalasz trochę kalorii a więc i tłuszczu, najważniejsza jest jednak dieta. Ułóż ją, a my ocenimy.

Beatus, qui prodest, quibus potest

orkat

Wysłana - 10 stycznia 2007 15:15    Edytuj Cytuj
nie wiem co z ta dietą , zeby tak ursnac jak urosłem 2 lata to zbierac , siedzac przed kompem i w szkole bez zadnego ruchu jedzac wszystko co mi najdzie pod reke , sZczegolnie w nocy. a wiem ze działa na mnie to ze hjak jem mniej to chudne.Kiedys zastosowałem takie cos jak babki po ciązy (rano sama kofeina i potem mało jedzenia) to mi zeszło ze 3kg w tydzien.teraz waze 84kg , 23% tłuszczu , zeby było idealnie 15% tłuszczu to obliczyłem ze powinienem wazyc ze 75kg. A co do diety to poprostu mniej jem niz zwykle , mniej tłuszczu (nie zero ale mało). Pozadna dieta i tak mi nic nie da bo sam po sobie wiem ze nie jestem na tyle zdyscyplinowany zeby ja trzymac (odpowiednie skladniki codziennie , odpowiednie godziny). Poprostu staram sie jesc co 3 h , a jadłospisie mam wazywa , serek wiejski , kurczak , ryz , tłuszcz w kapsułkach chyba dozuce. No i cwiczenia 3 razy tydzien siłka, codziennie na brzuch i tyłek , i od dzisaj wzuciłem rowerek narazie po 10 minut bo i tak po tym (10minut) byłem spocony jak swinia.

orkat

Wysłana - 10 stycznia 2007 15:20    Edytuj Cytuj
jak zdiecie wrzuce to cos doradzicie ??

ellis ZASŁUŻONY

Wysłana - 11 stycznia 2007 09:40    Edytuj Cytuj
Krótko mówiąc musisz zmienić zasady na bardziej męskie

Męski trening siłowy 3 x tyg. całe ciało, 1-2 dni przerwy między sesjami. 1-2 ćwiczenia na partię po 1 serii. Na nogi, plecy, klatkę dodatkowo 1-2 serie rozgrzewkowe. Podstawowe ćwiczenia wielostawowe. Priorytet technika i progresja ciężaru.

Nie jedz po 18. To być może dobra zasada dla osób, które zupełnie nie kontrolują kaloryczności diety, ograniczają się do spacerów, ale nie dla osób, które ćwiczą z obciążeniem.

Nie jedz tłuszczu. Jak dodamy do tego jeszcze dietę niskokaloryczną to poziom testosteronu może być w opłakanym stanie. Chyba nie muszę tłumaczyć do czego służy ten męski hormon? Poza tym nie tyjesz od tłuszczu, który jesz, ale od tłuszczu, który magazynujesz. Jedzenie nie jest równoznaczne z magazynowaniem. W procesie magazynowania tłuszczu zasadniczą rolę odgrywają ogólnie kalorie i przede wszystkim węglowodany.

ODK

Wysłana - 14 marca 2008 19:49    Edytuj Cytuj
ciul prawda cwicz kazda partie ciała 2 razy w tygodniu niecwicz nug cwicz tylko czsem łydki jezdzij duzo rowerkiem i biegaj to ci sie nogi ładnie wyyrobia a nie sa wolne. duze i brzydkie sam to wiem z doswiadczenia i biedanie jest to duzy pluz bo nieale redukuje ci tkanke tłuszczowa i wyrabia superwoa kondycjie. Zrób jak chcesz. posłuchaj mojej rady badz rade koleszkow. Cya.

ODK

Wysłana - 14 marca 2008 19:50    Edytuj Cytuj
sorki ze tak ciulowo pisałem. Niewyraźnie, poniewaz się śpieszyłem.

Duda11

Wysłana - 14 marca 2008 20:10    Edytuj Cytuj
ODK głupiś? Każdą partię wystarczy ćwiczyć raz w tygodniu, ćwicząc więcej możesz spalić mięśnie, dlaczego ma nie ćwiczyć nóg? Z bieganiem się zgadzam, ale i to trzeba robić z głową żeby coś pomogło.

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

A6W a tłuszcz

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.