Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

76 kilo i masa ? i inne pytania

porygon

Wysłana - 19 maja 2009 23:35    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Waze 76 kilo przy 180 cm wzrostu..
Rece mam chude, nogi grube (umiesnione ?:P cale zycie gralem w pilke ;p), czy aby na pewno trening na mase jest dobrym rozwiazaniem ?

Do tego mam lewa reke duzo slabsza od prawej, bo mialem ja juz ze 4 razy w gipsie, ostatnio z miesiac temu ;p od jakich obciazen zaczac ? Trening jaki wybralem to FBW.
Od wczoraj zaczalem cwiczyc, obciazenia jakie wybralem sa smieszne, gryf 7 kg, obciazenia po 5 kg i tyle sobie bralem na klase, MC, barki wykrok i wioslowanie..
Mialem tez kontuzje bo nie robilem rozgrzewki - naderwalem miesien ledzwiowy..

Zmieniony przez - porygon w dniu 2009-05-19 23:36:07

Ukladanie diety to najgorsza rzecz z jaka sie w zyciu spotkalem, wszystko musi byc idealnie..:/

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 maja 2009 23:47 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

nolvadex40

Wysłana - 19 maja 2009 23:47    Edytuj Cytuj
No zalezy jakie masz cele. Jak chcesz byc wielki to masa koniecznie,jak chcesz miec dobra sylwetke ale nie za poteżna to buduja mniej ale lepszej jakosci mase:)

porygon

Wysłana - 20 maja 2009 00:01    Edytuj Cytuj
a jak sie buduje mniej a lepszej jakosci mase ? nie chce byc zbyt potezny, chce fajnie wygladac, lub jako to nazwales miec fajna sylwetke ;p

Ukladanie diety to najgorsza rzecz z jaka sie w zyciu spotkalem, wszystko musi byc idealnie..:/

porygon

Wysłana - 20 maja 2009 15:26    Edytuj Cytuj
moze mi ktos to wytlumaczyc ?

nolvadex40

Wysłana - 20 maja 2009 15:50    Edytuj  Cytuj
Trzymaj dobrą diete(unikaj słodyczy,lódów,i tym podobnych.Innymi słowami ''ogranicz'' tłuszcze.Mozesz dodac/zamienic w treningu na cwiczenia izolowane,+aeroby itp:) Głównie dieta decyduje jaka osiagasz sylwetke.

porygon

Wysłana - 21 maja 2009 11:29    Edytuj Cytuj
mama taka diete, ale co z tego jak 2 razy dziennie musze jesc kuraka i tunczyka, co jest strasznie irytujace..

Binio89

Wysłana - 22 maja 2009 18:35    Edytuj Cytuj
bez przesady z tą dietą,chociaż jak nie lubisz kurczaka i tuńczyka to troche lipa!Wystarczy się stosować do podstaw diety i będzie dobrze

"Kto walczy - czasem przegrywa.
Kto nie walczy przegrywa zawsze"

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

76 kilo i masa ? i inne pytania

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.