Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

6 weidera a efekty

beck19

Wysłana - 22 czerwca 2009 14:51    Edytuj  Cytuj
czyli 3x po 6 km każdy z dni, tak zostanie + coś co wygląda jak świeca, troche brzuszków i będzie brzuch doskonały ;)
Jeszcze pytanie, czy lepiej podczas biegów mieć coś na sobie żeby się lepiej wypocić?
Bo powiem szczerze ze teraz jak jest gorąco - a przynajmniej jak będzie - to wygodniej jest mi biegać w samych spodenkach. ale chyba lepiej się mocniej wypocić to i tluszcz szybciej się spali, mam racje? ;)

skl15

Wysłana - 22 czerwca 2009 17:20    Edytuj Cytuj
właśnie nie. tu chodzi o wysiłek, a nie o pocenie. ja np. pocę się bardzo ostro, czasem nawet bez zmęczenia, nawet jak idę ulicą

w moim przypadku jak trenuję siady mniej niż 2x w tygodniu to mnie kolana swędzą - VooDa
Znawca -

beck19

Wysłana - 23 czerwca 2009 20:29    Edytuj Cytuj
u mnie jest tak ze poce sie dopiero jak jest za*****cie gorąco. a tak jak biegam i jestem zmeczony to nijak sie nie poce. no chyba ze jest 30 w cieniu a ja biegam w sloncu, to sie poce na 3-4 km

skl15

Wysłana - 24 czerwca 2009 10:48    Edytuj Cytuj
ja biegam około 5 km i pocę się już na 1-2, ale nie ze zmęczenia. poprostu tak mam

w moim przypadku jak trenuję siady mniej niż 2x w tygodniu to mnie kolana swędzą - VooDa
Znawca -

molon

Wysłana - 15 kwietnia 2010 14:32    Edytuj Cytuj
jakie ćwiczenia można robić po skończeniu 6W poza brzuszkami

Eoghan

Wysłana - 15 kwietnia 2010 14:40    Edytuj Cytuj
podciąganie nóg wisząc na drążku, unoszenie i wypychanie nóg w leżeniu, skręty tułowia ze sztangą

Odpowiedzi jest na 3 strony.      poprzednia 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

6 weidera a efekty

Strony:  pierwsza  1  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.