Temat: Treść:
Temat został odczytany 210 razy
słowa kluczowe:
Autor

61730

cokuł

Wysłana - 03 marca 2010 17:30    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam...dziś dostałem moją paczkę...niestety gdy był kurier nie było mnie w mieszkaniu i odebrał jeden z domowników. Oczywiście nie sprawdził zawartości przy kurierze, a okazało się, że wiadro i jedna z foli są pęknięte...więc po otwarciu miałem niespodziankę bo wszystko było białe...
oczywiście nie obwiniam sklepu,bo w interesie odbierającego jest sprawdzić stan paczki...piszę ku przestrodze innym kupującym, którzy nie zawsze sprawdzają zawartość przy kurierze...

...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 marca 2010 09:17 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Danielos40 SKLEP.SFD.PL

Wysłana - 04 marca 2010 09:17    Edytuj Cytuj
Witam,

NIestety tak sie zdarza - aczkolwiek jesli ma Pan kontakt z kurierem który dostarczył paczke mozna jeszcze z nim spisac protokoł szkody, a my postaramy sie skutecznie zareklamować przesyłke u przewoźnika.

Pozdrawiam

Zmieniony przez - Danielos40 w dniu 2010-03-04 09:18:12

Porady,informacje - Sklep.sfd.pl

Znawca -

cokuł

Wysłana - 04 marca 2010 09:40    Edytuj Cytuj
teraz to już nie ma znaczenia...uporałem się, ze szkodami- znalazłem "opakowania zastępcze" a "towaru" nie rozsypało się nie wiadomo ile....Będę miał nauczkę na przyszłość, bo sam nie zawsze sprawdzałem zawartość przy dostawcy...

Oczywiście ze współpracy z SKLEPEM SFD odczuwam 100% satysfakcji i na pewno za niedługo, znów pojawi się jakieś moje zamówienie...(tylko będę otwierał przy kurierze)

pozdrawiam i dziękuje za transakcję :)

...

Danielos40 SKLEP.SFD.PL

Wysłana - 04 marca 2010 09:53    Edytuj Cytuj
Ciesze sie że obeszło sie bez wiekszych szkód, jak i również z coraz większej świadomości konsumenckiej

Pozdrawiam serdecznie

Porady,informacje - Sklep.sfd.pl

Znawca -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.