Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 15175 razy
słowa kluczowe: tygodnie 
Autor

5kg w 2 tygodnie

SFD

Wysłana - 23 maja 2004 22:05    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

kurde potrzebuje waszej pomocy chce schudnac jak najszybciej 5kg albo i wiecej czy jest to mozliwe z 2 tyg.??Prosze pomozcie mi bardzo mi na tym zalezy napiszcie jesli mozecie jaka diete zastosowac(moze tluszczowa ??,nie wiem nie znam sie na tym)jakie cwiczenia i wgole bede bardzo wdzieczny idzieki wszstkim za odpowiedz

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 23 maja 2004 22:23 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 23 maja 2004 22:23    Edytuj Cytuj
aha mam 18 lat 173cm i 75kg

SFD

Wysłana - 23 maja 2004 22:28    Edytuj Cytuj
i zamierzam biegac o 6 rano natczczo, a po poludniu pompki,brzuszki, podciaganie na drazku,zalezy mi najabrdziej na jakiejs diecie,jesli znacie jakas dobra prosze napiszcie ja tutaj

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 23 maja 2004 22:37    Edytuj Cytuj
na diecie low-carb mozesz zuci okolo3-5 kg,ale to bedzie w 80-90% woda,zdrowo nie da sie schudnac 5kg w 14 dni.
Ekspert -

zakrześ

Wysłana - 24 maja 2004 05:40    Edytuj Cytuj
można tyle schudnoć ale w większości to bedzie woda

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

SFD

Wysłana - 24 maja 2004 07:52    Edytuj Cytuj
ja chce zrzucic tluszcz ok to nie patrzmy na ta date jak zrzucic 5kg wogole ile trzeba na to czasu poswicic i co robic

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 24 maja 2004 09:27    Edytuj Cytuj
5kg tuszczu? przy dobrych wiatrach okolo 4-6 tygodni.
Ekspert -

SFD

Wysłana - 24 maja 2004 20:23    Edytuj Cytuj
ok ale co mam jesc i jak cwiczyc czy bieganie rano natczczo i ograniczenie slodyczy wystarczy?

zakrześ

Wysłana - 25 maja 2004 05:48    Edytuj Cytuj
biegaj rano i ogranicz kaloriie zwegli i jedz 5-7 małych posiłków

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

SFD

Wysłana - 25 maja 2004 08:19    Edytuj Cytuj
kukiz, slodycze postaraj sie w ogole wyeliminowac, nic dobrego one nie daja. wiem ze to trudne, no ale jak chcesz sie odchudzic to jest mus, a nie wybor. jesli nie chcesz bawic sie w sensowna diete (prosta w rezultacie, gdy poswiecisz teraz troche czasu i poczytasz) to mozesz zrobic sobie ograniczenie do 1500kcal i jesc w miare normalnie, cwiczac oczywiscie. weglowodany ucinaj w czasie dnia, tzn. im pozniej jesz tym mniej ww a wiecej bialka (jak np. wcinales chleb na kolacje to teraz to odpada, tylko rano)

SFD

Wysłana - 26 maja 2004 19:51    Edytuj Cytuj
od kilku dni stosuje diete(nie wiem czy mozna to nazwac dieta bo nie jem slodyczy,ziemniakow,chleba itd)biegalem codziennie ale od wczoraj zaczelem sie zle czuc dzisiaj wogole nie mam sily nic robic czy to moze byc spowodowane dieta??

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

5kg w 2 tygodnie

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.