Mam 14 lat i mierze 170 cm przy wadze 55 kg. Moje uda są straszne ;( Brzydko wystawiają od bioder i są strasznie grube! bardzo mi sie to nie podoba :( Wstydzę sie przez to pokazywać w kostiumie ;( Chciałabym schudnąć 5 kg w bardzo szybkim tempie :) Ale nie mogę chodzić niestety na siłownie :( Jaką dietę muszę zastosować by schudnąć to nieszczęsne 5 kg? proszę O poradę i z uprzedzeniem dziękuje ...   Płeć: Kobieta   Wiek: 14   Waga: 55   Wzrost: 170   Obwód klatki: 73   Obwód ramienia: 25   Obwód talii: 77   Obwód uda: 50   Obwód łydki: 35   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 5   Aktywność w ciągu dnia: szkoła :) Raz dziennie w-f ;)   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: prawie w ogóle   Odżywianie: Jem Dużo Słodyczy, chipsów i fas foodów   Cel: stabilizacja aktualnej wagi   Ograniczenia żywieniowe: brak   Stan zdrowia: żadnych   Preferowane formy aktywności fizycznej: mogę poświecić czas na spacery itp i ćwiczenia domowe :)   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak   Stosowane wcześniej diety: brak
tak tak w ogole to powinien by wymog w tym dziale wprowadze do regulaminu "kazda kobieta oczekujaca pomocy w dziale odchudzanie MUSI wrzucic do tematu swoje zdjecie w przynajmniej 5 pozach. jesli zdjecia nie bedzie, temat leci natomiast kazdy facet, wrzucajacy swoje foto do tematu, dostaje bana za zasmiecanie forum" przejdzie to, Koniu?
"Jak kraść, to miliony. Jak r*****, to księżniczki"
1201624031000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 29 stycznia 2008 19:29
na moje bardzo dobry pomysł
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
Widzisz jesteś młodą a już zakompleksioną dziewczyną . Przy wzroście 170 cm ważysz 55kg i chcesz się odchudzać :) . Prosta droga do anoreksji przed tobą . Problemem nie jest waga :), problemem jest mała aktywność fizyczna (a co za tym idzie proporcje między tkanką tłuszczową a mięśniową). Proponuję bieganie i ćwiczenia , ale nie na siłowni tylko ćwiczenia rozciągające całego ciała. A to na stwierdzenie że się nie da (mój kalendarz): http://runmania.com/r/index.php?r=cal
1201635265000
MiniMen
Wysłana - 29 stycznia 2008 21:17
Pobiegaj godzinkę 3-4 razy w tygodniu i do wakacji powinno być spooo
1201637846000
madu24
Wysłana - 29 stycznia 2008 21:23
"kazda kobieta oczekujaca pomocy w dziale odchudzanie MUSI wrzucic do tematu swoje zdjecie w przynajmniej 5 pozach. jesli zdjecia nie bedzie, temat leci"
no to jeszcze tylko uściślijcie pojęcie "kobieta"... i pamiętajcie, że za małoletnie... itd., itp... )) wicie-rozumicie?
"Kobiety myśla, że są słabe i zbierają tłuszcz bo się starzeją, a w rzeczywistości starzeją się bo robią się słabsze i zbierają tłuszcz"