Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

5 godzin w kinie. co jeść? głupie pytanie :)

pbrowar

Wysłana - 11 lutego 2010 21:53    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

wybieramy się z dziewczyną jutro do kina na maraton walentynkowy.
ona jest na diecie redukcyjnej więc problem polega na tym że nie wiem co tam zabrać do jedzenia. seans jest w godzinach 22-3 w nocy. nie kupię przecież chipsów czy popcornu i coli.
więc moje pytanie brzmi co polecacie jeść przy tak długim seansie aby było zdrowo, smacznie i żeby nie było niezręcznie (np kurczak z ryżem z plastikowej miski) ;))

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 lutego 2010 22:39 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Grubyhb

Wysłana - 11 lutego 2010 22:39    Edytuj Cytuj
ja jem co chce i gdzie chce:)

TheBigBoss

Wysłana - 11 lutego 2010 22:57    Edytuj Cytuj
stary,najlepiej zrobisz jak zjecie cos kinowego,jak wszyscy ! Ona sie ucieszy,odpocznie. tylko pamietaj zeby jej powiedziec ze cheat meal pomaga schudnac i takie tam klamstwa :P CHodzi o to zeby nie miala wyrzutow sumienia,zreszta taka jest prawda- Raz sie nic nie stanie !! Tylko ze facet o tym zapomni po 5 minutach,a kobieta bedzie plakac cala noc !

Nie robcie jaj,dieta dieta ale jest tez troche przyjemnosci !
A jak juz bardzo sie uparliscie to kanapki z kurczakiem ^_^ i orzeszki .Albo zrobcie sobie jakies Panierowanie kurczaki i orzeszki,bez wegli !! zapijcie cola zero albo diet i macie kino bambino

TheBigBoss

Wysłana - 11 lutego 2010 22:58    Edytuj Cytuj
Gruby - dlatego jestes gruby. Pozdro.

pbrowar

Wysłana - 11 lutego 2010 23:00    Edytuj Cytuj
no tylko problem polega na tym że w tym tygodniu miałaby już 3 cheat meale, bo dziś zjadła jednego pączka a w niedziele idziemy do restauracji :P
gdyby sytuacja była inna to wiadomo że nie pisałbym tego tematu ;)

Norkys

Wysłana - 11 lutego 2010 23:05    Edytuj Cytuj
No, mnie tam o tej porze, nawet, jakbym miała przez całą noc się uczyć to nic nie przejdzie przez gardło prócz wody (ewentualnie jakieś owoce w momencie krytycznym).

W sumie to owoce mogłyby być dobrym rozwiązaniem. Tylko wybierzcie takie, które nie leją się, nie robią hałasu (niektóre jabłka przy gryzieniu robią "hałas"). Ewentualnie pomidory (wiem, drogie).

greku_806 moto.ifd

Wysłana - 11 lutego 2010 23:05    Edytuj Cytuj
faktycznie, ten jeden paczek ja moze zabic

[http://www.pajacyk.pl] - Kliknij.

www.fmoto.pl Forum motoryzacyjne, zapraszam!

misterjo

Wysłana - 11 lutego 2010 23:11    Edytuj Cytuj
Powiedz jej , żeby wrzuciła na looz, zjadła coś smacznego i cieszyła się filmem, a nie myślała o zjedzonych kaloriach , bo jakby każdy tak myślał to by wszyscy w psychiatryku wylądowali

TheBigBoss

Wysłana - 11 lutego 2010 23:17    Edytuj Cytuj
paczek tylko 300 kalorii :) Widocznie trzeba zrobic cheat WEEK ! Zeby przytyc to trzeba sie obz(rz)erac z 2 tygodnie :P Najwyzej nie spadnie na wadze (spowolni redukcje na pare dni ) a wiec raczej wyjdzie na zero ,nie przytyje ^_^ / /
Poredukuje sie jeszcze do wiosny hen czasu.

Zmieniony przez - TheBigBoss w dniu 2010-02-11 23:18:06

pbrowar

Wysłana - 11 lutego 2010 23:20    Edytuj Cytuj
ja bym jej kupił w sumie wszystko co najlepsze ale ona się uparła że chce schudnąć jak najwięcej do 10 kwietnia bo wesele jest ;/

misterjo

Wysłana - 11 lutego 2010 23:23    Edytuj Cytuj
Jak zje "troszkę" słodkiego to nic się jej nie stanie. Powiedz, żeby przed kinem pojeździła 2h na rowerku czy coś tam porobiła i to co zje ma spalone już :P

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

5 godzin w kinie. co jeść? głupie pytanie :)

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.