Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam planuje moj 4 cykl myslalem nad czyms takim : 1-10 deca 400mg E7D 1-4 mix 500mg E5D 5-12 mix 750mg E5D 9-14 winko 50mg E2D lub oral 30mg ED pomyslałem nad deca jeszcze nie miałem kontaktu z nia co nie znaczy ze musze na niej zrobic cykl moze byc boldek prosze o pomoc w ułozeniu cyklu moze ktos ma jakies propozycje nad ułozeniem cyklu z innych srodkow   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 20   Waga: 111   Wzrost: 178   Obwód klatki: 122   Obwód ramienia: 45,5   Obwód talii: 100   Obwód uda: 65   Obwód łydki: 46   Staż na siłowni: 4lata   Ilość spożywanego białka: na cyklu znaczie wiecej   Ilość spożywanych węglowodanów: na cyklu znacznie wiecej   Ilość spożywanych tłuszczów: staram sie ograniczac   Opis przebytych cykli sterydowych: pierwszy 150tab mety drugi 1-4meta 30mg ed 1-10mix 250mg e7d trzeci 1-4meta 30mg ed 1-7 250mg enan ed04 7-10 250mg enan ed03   Trening: split   Cel cyklu: masa   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 3 miesiace   Poziom BF%: troche tego jest , nie jestem kulturystą   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): bardziej do tycia zalezy od jedzenia .   Stan zdrowia: dobry   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: nie   PPM podstawowa przemiana materii: napewno nie szybka   Wyciskanie leżąc (MAX): 150   Martwy ciąg (MAX): brak   Przysiad (MAX): brak
Identyczny przypadek dzisiaj z arasem bodajże ustawialiśmy do pionu... koleś tak jak ty metr w pasie i chce mase ładować
Ale postaraliśmy się żeby zrozumiał że popełnia wielki błąd i jak za bardzo pojedzie z masą to będzie miał po cyklu tyle w pasie co w klacie
Zrób porządną redukcje:
1-8 prop 100mg e2d
jako antykatabolik
I jedziesz aeroby, low carb, mitotropin... za 2 miechy wróć i mi podziękuj
1267557816000
mateusz-gr
Wysłana - 02 marca 2010 20:28
aero bedzie krecone na cyklu dieta bedzie wiec nie ma obaw ze mi wywali na 120 w pasie :)
1267558120000
sqrwielban
Wysłana - 02 marca 2010 20:38
słuchaj gówna bym ci nie wciskał bo znam temat z autopsji...przerabiałem to
Wchodzisz na cykl z wysokim BF w celu robienia masy, to wyjdziesz z cyklu z jeszcze większym BF mimo aero
A pieprzenie sie w miejscu robiąc jednocześnie mase i rzeźbe to można i pół roku i gówno z tego wyjdzie
lub
Wchodzisz na fajny cykl z niskim BF, budujesz suchą mase i wyglądasz jak atleta a nie utuczona kula
1267558728000
lysol24
Wysłana - 02 marca 2010 20:53
j/w rob czlowieku rudukcje bo jedynie mozesz pogorszyc a nie poprawic sylwetke
Zmieniony przez - lysol24 w dniu 2010-03-02 20:54:26
Doping.
Specjalista -
1267559610000
artist_06
Wysłana - 02 marca 2010 22:01
ten pas musi niezle wyglądać przy tym wzroście
pomyśl najpierw nad redukcja.
Trzeba być człowiekiem i traktować innych jak ludzi.
Specjalista -
1267563679000
mateusz-gr
Wysłana - 02 marca 2010 22:19
panowie przesadzacie:) z tym brzuchem nie jest tak zle nie wywali mi bębna do 120cm chyba ze bede jadl smalec , dieta bedzie no ale wasze zdanie jest inne , chce dobic troche miesa i jechac z ubiciem miesa