Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 412 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Zdrowie
3 krotne złamanie pod udzia 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: krotne złama pod udzia
Autor "3 krotne złamanie pod udzia"   

osiher
 Wysłana - 7 listopad 2008 21:50        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam! złamałem nogę w udzie 3 krotnie w ciągu 4 lat w tym samym miejscu.
miesiąc temu upadłem na trawie i znów mi się złamała i wygiołem drut kicznera.w szpitalu miałem ponowny zabieg wymjeńili
mi drut.mam pytanie cz jeszcze kiedyś bende mógł sfobodnie biegac?no i mam dosyc wielki zanik mięśni na udzie! noga jest chutsza o 8 cm i niemam zbyt dużego zgjencia w kolanie!noi noga jest krutsza o jakieś 3-4cmco robic?

Zmieniony przez - osiher w dniu 2008-11-07 22:03:33

osiher

przyznaj SOG'a

HaYeR
 Wysłana - 7 listopad 2008 23:07      [zgłoszenie]

nieh ci lekasz powie napewno cie skieruje na rehabilitacje wzmocnisz wtedy miesien uda fizioterapeuta tez w jakims stopniu powinien pomuc

Praca jest swietnym środkiem,aby w cierpieniu postawić nas na nogi?

przyznaj SOG'a

Samo88
 Wysłana - 7 listopad 2008 23:54       [zgłoszenie]

orty sami swoi ^^

Idz z tym do lekarza bo on wie najlepiej.. Przechodz rehabilitacje i nie szalej juz tak..

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

3 krotne złamanie pod udzia

<< Bol glowy po przyjetym kopnieciu / Odżywki a szpik kostny ? >>

Podobne: "POTEGA PODSWIADOMOSCI" WEJDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Każdy niech to przeczyta a........ | żylaki, podczas trenngu powstana nowe?? | bół żołądka podczas ćwiczeń | guzek pod pacha | klucie prawy bok pod klatka | LIMO pod okiem

Warto przeczytać: milorzeb japonski | redukcja na cyklu | drugie hst | trening na mase bez nog i brzucha | gasapri | legion etranger | zapach glutaminy | caly czas mam zakwasy | fimy motywacyjne | stack mono | klub beserkier | fitness authority data waznosci | plyanie a miesnie | meta czy trenadrol? | rozciaganie kregoslupa ledlwiowego | rozciaganie miesni pleców | mah | grupy krwi 0 | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL