Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
1.WIEK: 20 2.WAGA:75 3.WZROST:172 4.WYMIARY:.. BICEPS:38 KLATA:110 UDO:57 TALIA:dawno nie miezyłem 5.STAZ NA SILOWNI:2,5 roku 6.DIETA BIALKO: 2-3g na kg WEGLOWDANY:róznie TLUSZCZ:1-2g 7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1 5omki 100mety. 2 10omki 8.TRENING:4 razy w tygodniu 9.CEL CYKLU:Duża masa 10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:10 miesięcy 11.POZIOM BF% nie znam 12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): raczej chudniecia 13.STAN ZDROWIA:dobry 14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA:brak 15.WYNIKI SILOWE 16.PPM podstawowa przemiana materii:nie znam klata :115 martwy ciag :160 przysiad :nogi tylko na maszynach
PYTANIE: kupiłem 40 propa 200 tabs winka, oraz 50tabs/25mg anapolonu. Jak to dobrze rozpisać, mam małe skłonności do gino dokupić tamoksifen?? Oraz najważniejsze odblok 24 tabsy clomidu starcza??
antek na pewno nie dla ciebie po za tym masz go za mało,wymiary też lipne jak na dwa przebyte cykle,zapewne micha kuleje,poza tym jeśli celem jest duża masa to środki nie te co masz
nie wiesz co robisz zle a chcesz sie łapać za koks?jaki typ
1231717858000
lodzianin1 WHITE POWER
Wysłana - 12 stycznia 2009 06:47
1-8 prop 100 mg co 2 dni 3-9 vinko 30 mg dziennie odblok 24 h po ost vinku na noc clom 150 mg potem 3 tyg po 50 mg,antka zostaw na następne cykle.
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1231739243000
Aras84
Wysłana - 12 stycznia 2009 06:49
na antka za wcześnie, a już w połączeniu z winkiem to masakra dla wątroby, powiem jak poprzednicy, poleć na samym propie, ewentualnie dorzuć te winko
Ekspert -
1231739371000
c0x
Wysłana - 12 stycznia 2009 11:26
lodzianin1, aras84. nie psizcie mu tak :) zobaczcie na jego przebyte cykle itd. pewnie nawet nic nie wie o tym co robi a przy tym jak bez tej wiedzy moze sobie zaszkodzic. moim zdaniem odstaw wszystko a jesli juz chcesz bic. to antka w twim przypadku moze za 5 lat.
Siła rodzi się tylko z bólu...
1231755980000
Aras84
Wysłana - 12 stycznia 2009 15:58
w sumie racja, ale jak się uparł to i tak weźmie, więc choć niech to zrobi z głową, ale masz rację, najlepszym rozwiązaniem w tym przypadku będzie popracowanie nad dietą/treningiem/suplementacją, jeszcze małą rada do autora tematu an przyszłość-wpierw ukłądaj cykl a dopiero później pod to rób zakupy
Ekspert -
1231772321000
Song0
Wysłana - 12 stycznia 2009 17:42
specjalnie napisałem ze już mam anapolon winko i propa:p jak ludzie widza anapolon to odrazy czytają temat. Wiedzę na temat koksu nie mam taka mała... polecę na propie+mecie. mete mam EAP a propa testanox p 100mg/1ml Flor Medico Laboratories. z supli mam aminokwasy, masówkę 50/50 oraz izolat białka.