Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

2 razy w tyg kazda partia

bhr

Wysłana - 25 października 2008 09:30    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

mam prosbe moze ktos mi tylko napisac jaki bylby odpowiedi podzial a plan juz sam zrobie.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 października 2008 09:40 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Alucard666

Wysłana - 25 października 2008 09:40    Edytuj Cytuj

"In the end, everybody bleeds the same"
Specjalista -

HanyS44

Wysłana - 25 października 2008 22:22    Edytuj Cytuj
no może to nie być dobre rozwiązanie. Może ono prowadzić do przetrenowania i mniejszych przyrostów ponieważ organizm nie zdąży sie zregenerować.

Cognosce te ipsum.

Alucard666

Wysłana - 25 października 2008 22:57    Edytuj Cytuj
Hanys a możesz jakoś to rozwinąć? Dobry plan, sprawdzony a ty tu wciskasz swoje farmazony. Ogranicz swoją działalność na forum bo wprowadzasz tylko zamieszanie.

Specjalista -

HanyS44

Wysłana - 25 października 2008 22:59    Edytuj Cytuj
Alucard666 ty już wysłałeś link. mysle że mogło mu to wyjaśnić , ja tylko mówie do czego może prowadzic taki trening, nie rozumiem o co ci chodzi teraz.

Cognosce te ipsum.

Alucard666

Wysłana - 25 października 2008 23:02    Edytuj Cytuj
Każdy trening może doprowadzić do przetrenowania, nawet niewłaściwie użyte ACT czy FBW. Dlaczego akurat ten split ci nie pasuje?

Specjalista -

HanyS44

Wysłana - 25 października 2008 23:04    Edytuj Cytuj
Alucard666 nie mówie że mi nie pasuje, ja tylko napisałem jakie mogą być skutki treningu dwa razy na tą samą partie . Też zależy od organizmu.

Zmieniony przez - HanyS44 w dniu 2008-10-25 23:05:40

Cognosce te ipsum.

Bery89

Wysłana - 26 października 2008 13:53    Edytuj Cytuj
Alucard666 nie mówie że mi nie pasuje, ja tylko napisałem jakie mogą być skutki treningu dwa razy na tą samą partie . Też zależy od organizmu.
ach ta młodziencza wyobraznia, chlopcze przetrenowanie CUN wystepuje tylko przy planach objetosciowych, to raz, dwa ze tutaj jest podzial na 2 lekkie i 2 ciezkie treningi co zmniejsza objetosc, efektywnosc zalezy od intensywnosci, tutaj organizm nie ma "zadnego znaczenia", wiec swoje madrosci wsadz miedzy bajki.

i mowi ci po raz ostatni skoncz wszedzie pisac swoje regulki i wprowadzac w blad.

PAIN IS MOMENTARY, GLORY IS FOREVER...
Klik -->
[http://www.pajacyk.pl]
Ekspert -

dean999

Wysłana - 26 października 2008 17:06    Edytuj Cytuj
Ja akurat ćwicze takim planem i jak dla mnie to najlepsze rozwiązanie. Zauważyłem że HanyS44 już nie pierwszy raz wprowadza w błąd. Jeśli sie czegoś nie wie to sie tego nie pisze

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

2 razy w tyg kazda partia

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.