Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

23-latka pobiła i okradła 29-letniego mężczyznę

Shao Kahn

Wysłana - 10 stycznia 2007 11:09    Edytuj

Sprawdź swoje BMI

za onetem

23-letnią mieszkankę Głogowa (Dolnośląskie) aresztował tamtejszy sąd pod zarzutem rozboju na 29-letnim mężczyźnie. Kobieta napadła na niego; dotkliwie pobiła i okradła poinformował w środę PAP rzecznik głogowskiej policji Romuald Szyszka.
Do zdarzenia doszło kilka dni temu w Głogowie. Na policję zgłosił się pobity i okradziony 29-latek. Według jego relacji, nocą na jednej z ulic, nieznana mu kobieta, przewróciła go na ziemię i pobiła. Napastniczka m.in. kopała po głowie i twarzy. Potem przeszukała mu kieszenie zabierając znalezione w nich: pieniądze, dokumenty oraz telefon komórkowy.

"Mężczyzna, po ataku kobiety wymagał pomocy medycznej" - powiedział Szyszka. Funkcjonariusze z sekcji kryminalnej głogowskiej komendy, dysponując m.in. rysopisem sprawczyni, zatrzymali 23-letnią mieszkankę Głogowa. Sąd rejonowy aresztował ją. Za rozbój kobiecie grozi od dwóch do 12 lat pozbawienia wolności.
-------------------------------------------------

No..i co w takiej sytuacji? Śmiać się, współczuć...?

Ludzie dzielą się na dwa rodzaje: popychających i popychanych

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 stycznia 2007 11:45 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

QUEBLO

Wysłana - 10 stycznia 2007 11:45    Edytuj
no jeżeli gościu został zaskoczony od tylca,uderzony czyms w łeb i oszołomiony to nie widze w tym nic śmiesznego
z kolei faktycznie troszke siara jeśli dostałby bęcki 1 vs.1

"Chwila która trwa,może być najlepszą z Twoich chwil"

www.pajacyk.pl
www.kundelpolski.pl
Ekspert -

searme

Wysłana - 10 stycznia 2007 12:13    Edytuj
To się nazywa wojująca feministka

A poważnie to trzeba by też było zobaczyć ich oboje, mimo wszystko nie wierzę że to filigranowe dziewczę było a koleś kark 2 na 2...

"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."

abe.23

Wysłana - 10 stycznia 2007 14:07    Edytuj
Dobrze że nie zgwałciła, chociaż mogła :) to by był dopiero wstyd

keep smailing :)

Kot_88

Wysłana - 10 stycznia 2007 15:37    Edytuj
no z tego co tu pisze tro koles se po prostu szedl parkiem. Rownie dobrze mogl go w tedy w leb palnac gimnazjalista.

Kazik86

Wysłana - 10 stycznia 2007 15:49    Edytuj
Na pewno nie można się śmiać, to poważna sprawa. Do czego to już dochodzi?
Wzdychać i stękać można tylko jak się słyszy takie wiadomości.

QUEBLO

Wysłana - 10 stycznia 2007 16:57    Edytuj
Dobrze że nie zgwałciła, chociaż mogła :) to by był dopiero wstyd

a ja wiem czy taki wstyd...ja to nieraz jak widze pewne dziewcze to nawet chciałbym...

"Chwila która trwa,może być najlepszą z Twoich chwil"

www.pajacyk.pl
www.kundelpolski.pl
Ekspert -

wilk80 ZASŁUŻONY

Wysłana - 10 stycznia 2007 19:18    Edytuj
Sytuacja jak każda inna - co za różnica, kto jest sprawcą? Raczej nie była to uczciwa, ringowa walka, tylko atak z zaskoczenia. W tej sytuacji tym gorzej, bo przecież raczej się nie zakłada, że każda napotkana kobieta to potencjalny napastnik, czego o mężczyznach nie można powiedzieć (w parku wieczorową porą).
A że wstyd? Wstyd to kraść i z dupy spaść, jak mówią, a nie dać się zaskoczyć przez osobę niebudzącą podejrzeń.
Potwierdza się tylko to, o czym od dawna pisze się w tym dziale - ulica jest nieprzewidywalna...

"Istotą walki jest podniesienie duszy na wyższy poziom moralny" - J.Piłsudski
"Teoria powinna być rozważaniem, a nie doktryną" - C.von Clausewitz
"Where there's a will, there's a way" - K.Sakuraba
Znawca -

Shao Kahn

Wysłana - 11 stycznia 2007 09:18    Edytuj
Wczoraj podawali o tym informacje w Wydarzeniach na Polsacie, akurat byłem na basenie, ale kumpel mi opowiadał, że kolo miał ryj zupełnie rozbity, a laska rozmiarów standardowych, jakaś nieduża blondi. Ponoć obserwowała go w knapie, wyszła za nim, obaliła i zbutowała. Policja mówiła, że to nie była jej pierwsza ofiara, ale kolo przełamał wstyd i doprowadził do zlikwidowania tego niewątpliwego zagrożenia dla płci brzydkiej w Głogowie Chociaż personalia miał utajnione, i oczy na fotce zasłonięte
Widział ktoś te Wydarzenia? Ciekaw jestem więcej szczegółow. Ciekawe, czy ta wredna baba coś trenowała... No i ile w ogóle jest takich przypadków, tylko że ich nikt nie zgłasza...

Ludzie dzielą się na dwa rodzaje: popychających i popychanych

searme

Wysłana - 11 stycznia 2007 09:26    Edytuj
Hmmm...przemyślałam temat dogłębnie i od jutra też zaczynam zbójować , to jak widać dochodowy interes i bezpieczny. Drżyjcie chłopy!

"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."

Mariusz_1979 KFD_Team

Wysłana - 11 stycznia 2007 09:36    Edytuj
nie ma się z czego śmiać.
wielu facetów ma blokadę przed udeżeniem kobiety, poza tym może to był gość co na klate ciśnie 30 kg - to siły mogły być porównywalne, poza tym wyszedł z knajpy to raczej trzeźwy nie był

kumpel mi kiedyś opowiadał jak laska do niego pod dyskoteką podbiegła i zaczęła się do niego z łapami rzucać, co chłopak mógł zrobić? przewrócił laskę delikatnie na śnieg i poszedł

GET RICH OR DIE TRYING!
Znawca -

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

23-latka pobiła i okradła 29-letniego mężczyznę

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.