Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
1. WIEK: 20 2. WAGA: 85 3. WZROST: 182 4. WYMIARY: -biceps: 40 -klatka:ponad 110 -udo: okolo 50 -talia: 84 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4 lata z przerwami 6. DIETA: -białko: 3g -węglowodany: 4g -tłuszcz: 1g 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: brak 8. TRENING:silowo masowy 9. CEL CYKLU: sila i dobrej jakosci masa 10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 11. POZIOM BF%: nie mierzylem 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ektomorfik zaczynałem od 60 kg 13. STAN ZDROWIA: bdb 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: sklonnosc do porostu owlosienia 15. PPM (podstawowa przemiana materii): szybka 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: jakies 130 nie mierze -martwy ciąg: nie mierze -przysiad: nie mierze
Witam cwicze juz dluzszy czas postanowilem siegnac po nieco mocniejsze srodki chodzi mi glownie o dece phoenix lab, czy jest sens uzycia jej samej? chodzi o tylko 5 strzalow po 1 ml po takim cyklu nie potrzeba wiekszego odbloku a mysle ze by mnie kopnelo dieta 3b, 3w, 3t /kg masy
nie , jak coś prop solo lub metka nogi zacznij cwiczyc bo niekórzy mają więcejw łapie tutaj
Znawca -
1267286660000
szumak1234
Wysłana - 27 lutego 2010 17:24
nogi cieniutko
szumak
1267287896000
Blacha.
Wysłana - 27 lutego 2010 17:28
do deki musi byc test , ale i tak masz tej deki za malo.
SŁABI PSYCHICZNIE MUSZĄ ODPAŚĆ
Doping
Specjalista -
1267288116000
cienias89
Wysłana - 27 lutego 2010 17:35
zacznij cwiczyc nuszki i mozesz zarzucic metke
1267288556000
mlodzik_
Wysłana - 28 lutego 2010 12:32
nogi cwicze na rzezbe moze troche zanizylem wymiar w kazdym razie nie chce miec zbyt duzych ogolnie mam szczupla sylwetke i na takiej mi zalezy szczuplej ale muskularnej, a co do propa to nie chce tescia meta mnie zaleje a na dece mozna zrobic suche mieso a co do tego ze jej malo to nieprawda bo kiedys znalazlem taki mini cykl w jakiejs ksiazce, nie chce od razu walic deka + wino albo deka + testo + meta, bo mnie za kilka lat nic nie bedzie kopalo pierwszy cykl myslalem zeby zrobic delikatnie bo wiem ze wszystko przyniesie duze efekty (dieta konkretna do tego sumplementacja) prosze o konkretne odpowiedzi
1267356769000
remek24119
Wysłana - 28 lutego 2010 12:42
prop solo i pilnuj michy dodaj aeroby to nie ma prawa Cie zalac a Dece odpuść
,,Suck It Up"
1267357350000
Nacjol255
Wysłana - 28 lutego 2010 12:51
Prop 100mg e2d przez 7-8 tygodni bedzie ok. Kup sobie najlepiej apteczenego propa. Roznic duzych w cenie nie ma w porownaniu z underami, a mysle ze warto. Micha podstawa rzecz jasna.
A, i nie przestawaj cwiczyc nuk.
Btw. temat brzmi jak zwierzenie
.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2010-02-28 12:52:47
Specjalista -
1267357905000
mlodzik_
Wysłana - 02 marca 2010 17:34
dobra po glebszym zastanowieniu doszedlem do wniosku ze metka PHOENIX lab bedzie dobrym rozwiazaniem, byc moze prop bylby lepszy ale metka mniej mnie zablokuje i bedzie troche delikatniejsza 5-6 tyg zobacze jak na to wszystko reaguje moj organizm w razie czego mozna szybko odstawic, do tego zarzuce sylimarol witaminki po cyklu hepatil i clomid oczywiscie jakies 50mg przez 10 dni, dieta 3gb, 4gw, 1gt, oprocz tego myslalem zeby zarzucic dobry geiner bezposrednio po treningu jakies bialko w celu uzupelnienia bialka w diecie, może macie jeszcze jakies dobre sprawdzone pomysly co do odzywek ktore ladnie by wspoldzialaly?:)
1267547682000
pakman191
Wysłana - 02 marca 2010 17:44
bez mety nie ma sylwety... ja bym sobie zapodal propa albo enana
on
Specjalista -
1267548245000
artist_06
Wysłana - 02 marca 2010 21:50
z odzywkami to udaj sie do działy Suplementy
sam sylimarol to za mało daj do niego cos z tych liv52/eselive/esentaiale forte
Trzeba być człowiekiem i traktować innych jak ludzi.