Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
zastanawiam sie nad wzieciem jednej kuracji na Dece plus Testosteron, miałby on trwać 10 tygodni. Mój staz na siłce to 3 lata, mam 22 lata. Mam pytania:
-czy po 1 kuracji bedą duże skutki uboczne -moge zostać bezpłodnym do konca zycia?
Najbardziej chodzi mi o to płodnośc, ponieważ chciałbym bobaska:) ogolnie ćwicze już 3 lata i juz nic mi nie idzie i dlatego chciałbym siegnąc po cos mocniejszego.. Prosze o odpowiedź.. Pozdrawiam
przy ładnej rozpisce odpowiednim odbloku nie bedziesz bezplodny ale deca na 1 cykl zdecydowanie odpada!!!
,,Suck It Up"
1268332875000
flex1976 NO PAIN NO GAIN
Wysłana - 11 marca 2010 19:41
ankieta działu
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -
1268332906000
fuzicrew
Wysłana - 11 marca 2010 20:11
dlaczego Deca nie? za mocna jak na pierwszy raz?
po co ankieta, co jeszcze mam o sobie napisac?
1268334681000
flex1976 NO PAIN NO GAIN
Wysłana - 11 marca 2010 21:26
po to że na forum w dziale doping obowiązuje taki regulamin na temat deci znajdziesz w wyszukiwarce
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -
1268339167000
lysol24
Wysłana - 11 marca 2010 21:39
taki regulamin i musimy cos o tobie wiedziec zeby ci poradzic
Doping.
Specjalista -
1268339940000
Nacjol255
Wysłana - 12 marca 2010 00:08
Zastanawiasz sie nad wzieciem jednej kuracji? Czlowieku, polecisz jak inni. Poczytaj watek "Uzaleznienie od sterydow. Pytanie do zawodowcow" czy jakos tak i zobaczysz, ze na jednym cyklu sie nie skonczy. Ja bym nie zaczynal, bo koncze pierwszego cyklona a juz mysle o drugiej kuracji.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2010-03-12 00:10:08