Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1585 razy
słowa kluczowe: cykl  mdrol 
Autor

1 cykl na ph - mdrol

prawiepako

Wysłana - 08 marca 2010 01:01    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam mam pytano odnosnie cyklu na mdrolu. Posiadam u siebie w domu taki zestawik:

cel mdrol 90caps
t-bol 150caps
po paczce omega3, esselive forte, vigor complex
krete mono

Z racji pierwszego kontaktu z czyms mocniejszym niz odzywki wolalbym w miare lagodniejsza dawke mysle ze polece tak jak zalecene na opakowaniu czyli 10/10/20/20.

Temat zalozylem bo poprostu nie wiem jak mdrol mocno blokuje i jaki odblok zarzucic czy szamac clomid czy ten t-bol starczy.

1 tydz: 1 caps mdrola, 1 caps vigor, 1 caps esselive, 1 caps omega3
2 tydz: jw
3 tydz: 2 caps mdrola, 1 caps vigor, 2 caps esselive, 2 caps omega3 brane w odstepie 6-8h
4 tydz: jw

i tutaj pytanie kiedy zaczac brac t-bola, krete mono i jesli wogole clomid to jakie dawki. Chodzi mi o to by zminimalizowac sajdy i utrzymac tej dobrej jakosci mase.

Waga: 75

Wzrost: 182

Obwód klatki: 100

Obwód ramienia: 35

Obwód talii: 76

Obwód uda: 57

Obwód łydki: 37

Staż na siłowni: niecale 3 lata / do dupy byl start

Ilość spożywanego białka: 2,5g

Ilość spożywanych węglowodanów: 4g

Ilość spożywanych tłuszczów: 1g

Opis przebytych cykli sterydowych: same suple

Trening: split 3xtyg

Cel cyklu: sucha masa

Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: n/a

Poziom BF%: w sumie malo bedzie ;]

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): chudniecia

Stan zdrowia: narazie bdb i niech tak pozostanie

Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: chyba brak w jakakolwiek strone

PPM podstawowa przemiana materii: :>

Wyciskanie leżąc (MAX): 80

Martwy ciąg (MAX): nie robie ze wzgledu na prostowniki, ciezko powiedziec

Przysiad (MAX): nie cwicze ale z 80-100 bedzie

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 marca 2010 01:15 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

dzakas001

Wysłana - 08 marca 2010 01:15    Edytuj Cytuj
Z motyką na słonce zes sie rzucil

Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego,
ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa,
że ciemność dotarła na miejsce
wczesniej i juz na nie czeka...
Born To Be Wild
Specjalista -

bishop123

Wysłana - 08 marca 2010 01:44    Edytuj Cytuj
Mdrol za mocny na 1 kontakt. i wyniki wogole masz zbyt kiepskie na koksowanie cos robisz zle po cyklu spuchniez troche a i tak wiekszosc poleci bo diety nie masz.

prawiepako

Wysłana - 08 marca 2010 13:29    Edytuj Cytuj
to powiem tak, i tak i tak wezme, wolalem zainwestowac 350zl niz ruska metke za 35zl bez oslonek jak 3/4 dzieciakow dlatego chce wyciagnac z tego cyklu jak najwiecej sie da. Jedzienie typowo bialkowe jakies jogurty sery nontoper ryz, piers z kurczaka, jakies salatki na oliwie z oliwek do tego 5kg mass xxla i 5kg bialka sp80. Cel z 5kg suchej masy juz po spadkach, i tak z 3-4 cm w bicu. Uwierzcie ze na start wazylem 55kg w pol roku zrobilem z tego 65 w kolejny rok robilem 10kg, aktualnie od roku stoje w miejscu i bardziej jest to rzezba niz masa, jadlem juz tyle supli i stackow kreatynowych ze szkoda mi kasy na to ze po 2 puchach storma zrobilem w 3 miechy 1 cm w bicu przy takiej lapie jak ja mam to to jest zalosny wynik a na start w napieciu biceps mialem 26 wiec prawie 10cm bez koksu juz zrobilem dla mnie to efekt jest oczywisty

przed/po

masa 55 / 75
klata 78 / 100
ramie 26 / 35

Dlatego ze mam juz dosyc dluga stagnacje nie mam zamiaru tracic wiecej czasu na sucho, nie jestem typem typowego kulturysty chcialem od zawsze poprostu poprawic swoj wyglad w wieku 19 lat zanim zaczalem cwiczyc wazylem 55kg przy tym samym wzroscie co mam przez co wygladalem conajmniej smiesznie w porownaniu do nog ktorych nie cwiczylem nigdy a mam je takie jak kiedys.. 26 bic 57 udo.

Moze i mdrol jest silny, tylko ze na 2 paczki epi + odzywki i oslonki to tyle bym nie mial kasy postanowilem wziac te 48 tabsow mdrola i pytam jedynie o odblok.

w ostatnim tyg przypuszczam ze wejsc na krete mono? czy odpuscic ta kretke i dzien po ostatnim mdrolu zaczac brac clomid i t-bola jesli mam racie to jakie dawki clomidu. 1?2 listki? po ile mg dziennie. Z gory dziekuje.

dzakas001

Wysłana - 08 marca 2010 13:41    Edytuj Cytuj
1 listek zapobiegawczo mozesz wciagnac. 2 dni po 2 jedz reszte do konca po jednej

Zmieniony przez - dzakas001 w dniu 2010-03-08 13:42:19

Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego,
ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa,
że ciemność dotarła na miejsce
wczesniej i juz na nie czeka...
Born To Be Wild
Specjalista -

Maximus_20

Wysłana - 08 marca 2010 13:52    Edytuj Cytuj
tak jak ci piszą, mdrol za mocny na pierwszy raz...
juz lepiej by bylo jakbys wzial zwykla metke...
imo nie zdajesz sobie sprawy ze bedziesz żazywal bardzo toksyczną rzecz...a mdrol to nie cukierek, scierwo jest mocniejsze niz nie jedno saa, na zdrowiu sie nie oszczedza...i powinieneś zacząć od 2x epi...

ale twoj wybor...obys nie żałował...
jak juz bierzesz mdrola to kup sobie liver longer osłonowo...
Znawca -

metakreta

Wysłana - 08 marca 2010 13:53    Edytuj Cytuj
lepiej clomid, chociaz 12tabs wrzuc

prawiepako

Wysłana - 08 marca 2010 16:05    Edytuj Cytuj
ok czyli listek clomidu, do tego tego t-bola witaminki te omegi, vigory i inne zabawki to tam jak na ulotce a ten liver longer to po 1 tabs do 1 mdrola czy znacznie wiecej?

bishop123

Wysłana - 09 marca 2010 01:10    Edytuj Cytuj
m-drol 89 zl kosztuje to jak mogles wydac 350zl ? Moja rada kup 100 dobrej mety jak juz sie uparles tak bardzo na koks pojdzie nie gorzej niz na m-drolu a side'ow tyle nie bedzie.

MetalMind

Wysłana - 09 marca 2010 08:42    Edytuj Cytuj
brałem m drola zawiódł mnie i namotał w hormonach.
moge ci polecic metanabol najlepiej D-BOL forte z phoneix labs lub nasz dobry polski z jelfy. metka tania a porobiła mnie swietnie 8kg dobrej masy i zadnych spadków. po m drolu masa nie bedzie taka trwała. właśnie kumpel konczy jesc m drola i ma problemy z potencja

jak juz sie uprzesz na m drola to dokup jeszcze esselive. po ryje on watrobe kilka razy mocniej niz metka. bynajmniej w moim przypadku

metakreta

Wysłana - 09 marca 2010 12:43    Edytuj Cytuj
tez ludzie straszycie tym mdrolem. Mi doslownie nic nei dolegalo ani ze strony watroby ani ze strony sajdow. Masa elegancko poszla. Po cyklu 12 cloma wrzucilem wlasnie jestem na cyklu z krety po cyklu i dalej trzema sie wspaniale to co zrobilem. A tez nie kułem sie w zyciu za specjalnie jakos. Ze spadkow to moze poł centa w łapie poszło ale i tak lepiej teraz wyglada:) Mdrol -polecam dla tych co nie lubia inj

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

1 cykl na ph - mdrol

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.