Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

1 cykl : metanabol + test. cypionate (prosze o ocene i ewentualne zmiany)

SFD

Wysłana - 10 kwietnia 2003 13:55    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Za 2 tygodnie chce zacząc moj pierwszy cykl. Składa się on z 42 tabl metki 1-2-2-1, i testosteronu cypionate 1ml - 200mg z IP, ale chce go wziasc tak:
tygodnie
1 Test. 0,5ml (100mg) + w połowie tygodnia zaczynam mete w systemie 1-2-2-1
2 Test. 0,5ml (100mg)
3 Test. 0,5ml (100mg)
4 Test. 0,5ml (100mg)
5 Test. 0,5ml (100mg)
po 14 dniach clomid, pierwsze 5 dni po 2 tabsy, potem 10 dni po 1 tabl. W czasie cyklu od pierwsego dnia proscar 1/4 tabl dziennie, zastanawiam sie nad arimidex - tez chyba dziennie 1/4 tabl. Do tego 2 tyg przed cyklep 3x1 ossopan i wczasie cyklu tez, w połowie cyklu rutinoscorbin, wyciag z czosnku, z meta bede brał HEPATIL 2x1 od 1 dnia mety do ostatniego (w sumie 2 op 80 tabl Hepatilu). Do tego dieta, witaminy SPORT POWER MLO 2x1, wit C 400mg, trening, białeczka itd. CO wy na to. Czy cos zmienic. Jeszcze jest czas.

POMOGŁEM CI - DAWAJ SOGA

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 kwietnia 2003 13:46 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 11 kwietnia 2003 13:46    Edytuj Cytuj
Czy nikt mi nie pomoze, czy naprawde nikt z was sie na tym nie zna. ludzie, ja najpierw sie chce spytać fachowcow - tak sadze, którzy mają już doswiadczenie z koksem, ja go nie mam, dlatego też prosze o pomoc.

POMOGŁEM CI - DAWAJ SOGA

zbylon

Wysłana - 11 kwietnia 2003 14:27    Edytuj Cytuj
Wlasciwie to jest ok:)
oczywiscie mozna dolozyc mety czy teski ale ja bym nie sluchal takich rad. Przy takim cyklu to moze clomidu za duzo (to nie jest nieszkodliwa witaminka) wiec moze 1 tabletka dziennie wystarczy (1opak).
A srodki gino tez nie musisz siegac od poczatku bo dawki sa rozsadne, choc moze lepiej dmuchac na zimne:)
Najwazniejsze to zjedz do tego z 2 kg bialka w odzywkach.
pozdrawiam

SFD

Wysłana - 12 kwietnia 2003 18:01    Edytuj Cytuj
zaczynac mnie to lekko wkurzac, dlaczego nikt konkretny nie morze mi pomoc w odpowiedzi na moj artykuł. Moderatorzy, eksperci, specjalisci : spicie czy po prostu sie nie znacie na tym? Prosze o odp. dam sogi oczywiscie, moze o to chodzi.

POMOGŁEM CI - DAWAJ SOGA

SFD

Wysłana - 12 kwietnia 2003 18:06    Edytuj Cytuj
Dodam takze ze cwicze (bawiłem sie) od 3 lat, z czego od 1,5 traktuje to powaznie. Mam prawie 23 lata i dwojke dzieci. Dzieci wiecej miec nie bede. Wczesniej nigdy nie brałem koksow, tylko odzywki. To moj pierwszy cykl. Cwicze na mase : 3 razy w tygodniu 1,5 godzinne treningi. Cwicze po 3 serie 12,10,8 ruchow, czasem zrobie 4 serie 6 ciezkich ruchow. Biceps i triceps cwicze 3 serie po 8 ruchow kazda. To wszystko. PROSZE O POMOC.
SOGI BEDA>

POMOGŁEM CI - DAWAJ SOGA

Big

Wysłana - 13 kwietnia 2003 00:36    Edytuj Cytuj
skoro jest jeszcze czas zeby cos zmienic to moze pomyslisz na zmiana metanu na winstrol. i cypiona na deke spox cypionat moze zostac. napisz jak z winem.
przy cypionie musi byc arimidex lub nolva jak masz arimi to bardzo dobrze.
ogolnie widzial bym to tam przez 5 tyg cypion, pierwsze 3 metan, 4,5i6 wino.
reszte napisze pozniej jak odpowiesz co z winem.

Specjalista -

MANIAC GYM ZASŁUŻONY

Wysłana - 13 kwietnia 2003 00:57    Edytuj Cytuj
Napisz na początek jaki cel cyklu,bo patrze ze brzuszek masz ładny

Nigdy niemów nigdy!
Ekspert -

SFD

Wysłana - 27 maja 2003 19:14    Edytuj Cytuj
Chodzi mi o mase. Winko kupic w tabsach czy strzały. Zaczalem cykl. Jade tak : testosteron 6 tygodni po 100mg,100, 100,100,100,100 i meta 1-2-2-1 + winko na 2 tygodnie 5 i 6 tydzien.

POMOGŁEM CI - DAWAJ SOGA

SFD

Wysłana - 27 maja 2003 19:16    Edytuj Cytuj
biore codziennie 1/8 tabl proscara i 1/4 arimidex. Po tym cyklu ile mam wziasc clomidu. Mam 1 opakowanie. !10 dni po 1 tabl. clomidu syarczy. Kiedy odłozyc proscar i arimidex. Stosuje takze na metke sylimarol i po mecie bede bral hepatil.

POMOGŁEM CI - DAWAJ SOGA

Martin-16

Wysłana - 27 maja 2003 21:49    Edytuj Cytuj
ale czy tego nie jest zaduzo jak na 1-szy cykl

-=NPC CreW=- FoReVeR

"hardcore bodybuilding in gym on anabolic steroids"

SFD

Wysłana - 31 maja 2003 16:29    Edytuj Cytuj
MOZE KTOS MI POMOZE Z FACHOWCOW

POMOGŁEM CI - DAWAJ SOGA

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

1 cykl : metanabol + test. cypionate (prosze o ocene i ewentualne zmiany)

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.