Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam serdecznie pytanie jest tego typu: Mam zamiar zrobić cykl : 1-4meta 1-8enan 9-10 susta i teraz czy ta susta w tym cyklu jest opłacalna? chciałem pociągnąć enana 10 tyg ale nie mam tyle i dlatego chce wzucić suste i tak enana bede jechał w najmniejszych dawkach 250mg c5d To muj pierwszy powazniejszy cykl po 200 mety Waże 90 przy wzroscie 174
1. WIEK: 23 2. WAGA: 88-90 3. WZROST:174 4. WYMIARY: -biceps: 42,5 -klatka: 119 -udo: -talia: 90 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4-5 lat(z przerwami)8 miesięcy bez przerw 6. DIETA:tak -białko: 2.0 -węglowodany: 3,5 -tłuszcz: 1-1,5 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:1-200 mety 8. TRENING: 5 razy w tyg. 2h dziennie 9. CEL CYKLU: masa siła definicja ;] 10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 11. POZIOM BF%: 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): 13. STAN ZDROWIA: ok 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:brak 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: brak -klata: brak -martwy ciąg:brak -przysiad: brak
1265725014000
Lajt87
Wysłana - 09 lutego 2010 15:19
a susty mam tylko 2 amp;/
1265725157000
iizziikk
Wysłana - 09 lutego 2010 15:20
ale jaki ty sens widzisz dajac suste na ostatnie 2 tyg ? co chcesz zrobic?
"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
Specjalista -
1265725212000
Lajt87
Wysłana - 09 lutego 2010 15:24
przedłużyć cykl tylko ze ona się dopiero chyba rozkręca po 2-3 tyg ?;/
1265725495000
Aras84
Wysłana - 09 lutego 2010 15:25
odpuść tą sustę
Ekspert -
1265725531000
Lajt87
Wysłana - 09 lutego 2010 15:29
no ok odpuszcze ją dzięki . A jak myślicie cykl w miarę i dawki? aha i jeszcze jedno właśnie kończę cykl z mety i teraz chciałbym odrazu zacząć ten cykl wiem że powinienem zrobić odblok i odpocząć od mety , może jak bym zrobił 1tydz odblok clomidem i oczywiście hepatil ale w ten tydzien już bym strzelał enana a mete zaczne na 2 tydzień?