Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 229 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Odchudzanie
18 Lat. 95 kilo. Jak zgubić oponkę? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: lat kilo zgubić oponk
Autor "18 Lat. 95 kilo. Jak zgubić oponkę?"   

BarneyNHP
 Wysłana - 6 luty 2010 22:56        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam :) Mam 18 lat, 185 cm wzrostu. Waże 95 kilo, i wiem ze to za duzo. Mam oponkę od długiego czasu i nie potrafie jej zgubić. Zacząłem chodzić na siłownie, zażywać L-Carnityny, ale mam problem z odżywaniem. Nie wiem co i ile jeść, żeby było zdrowo i bez żadnych powikłań,
\
Możecie mi doradzić treningi, oraz dietę tak aby mieć sporo energii na cwiczenia i nauke w inne dni niz treningowe. Chodzi mi glownie o zgubienie tej oponki. Reszta ciała jest dosyć zgrabna.

przyznaj SOG'a

misterjo
 Wysłana - 7 luty 2010 00:39      [zgłoszenie]

Zgubić to zgubisz z całego ciała. Weź poczytaj o diecie i treningu i zaproponuj jakąś dietę. Wszystko masz w postach podwieszonych, wystarczy trochę się wysilić.

przyznaj SOG'a

kaczor93
 Wysłana - 7 luty 2010 08:13       [zgłoszenie]

od walenia w worek bokserski dozo tluszczu z brzucha i klatki spada :D
a poza tym jak juz misterjo wspomial wiecej czytaj :P

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

18 Lat. 95 kilo. Jak zgubić oponkę?

<< Redukcja do oceny bardzo wazne / Jak wybrać ? >>

Podobne: 22 kilo pomimo poważnej kontuzji... | [Art] Pierwsze, kolejne i... ostatnie 5 kilogramów | [art] Jak najłatwiej spieprzyć redukcję. | Forma lato 2008 (czyli co robic by sie nie wtydzic zdjac koszulke na plazy ) | [problem 13to latka%-)] [test nowych opcji] %) | Justyna lat 15 POMOCY!!!!!!

Warto przeczytać: ortopeda staw barkowy | krosty na odbycie | krem na tłuszcz podskórny | gino prog | Estrdex | ból bicepsa podczas wyciskania | Vichy Liposyne | dinomot1 | jabłczan kreatymy trec | trening na mase dla dziewczyny | Sopfarm | testosteron | vinsfd | testosteron efekty | taktako | oxandrolone 50mg | kreatyna kiedy przyjmować | kreatyna opuchlizna | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL