Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1261 razy
słowa kluczowe: letni  fighter 
Autor

14letni fighter?!?

PAGu

Wysłana - 17 lipca 2004 15:33    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

http://info.onet.pl/951343,11,item.html

przecztajcie

po tym co tam jest napisane to ja się boje koło przeczkola chodzić!

żartuje,pozdro

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 lipca 2004 15:55 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Remi-Thor

Wysłana - 17 lipca 2004 15:55    Edytuj Cytuj
eee tam. Ja myślałem że to jakiś początkujący fighter, a to 14 latek. W tym wieku nie jest się już takim dzieciakiem. Kopnął w jaja. Też mi miszczu.

"Życie szczęśliwe to życie zgodne ze swoją naturą" Seneka

Kicius

Wysłana - 17 lipca 2004 16:12    Edytuj Cytuj
Cytat z Hydrozagadki

Mały jest kozak, mały nie pęka

So give it up you bloody sods you'll not be getting laid
And the sooner that you're out the door the sooner we'll be paid
Specjalista -

bartkos

Wysłana - 18 lipca 2004 18:38    Edytuj Cytuj
A jednka cos z mistrza mial. Moze i nie dziecko ale jeszce nie dorosly. I tu zachowaj te zimna krew i miej psyche nastwiona na obrone a nie poddanie sie. Wielu doroslych tego nie potrafi.

Jak ch** może być twardy to i ja mogę !

PITTT

Wysłana - 19 lipca 2004 08:37    Edytuj Cytuj

Ktos dolaczyl odpowiedni komentarz

A ja mam niebieski pas w karate shotokan :P

A ja mam 5kyu (start od 9kyu), niebieski pas w karate tradycyjnym shotokan i mi nikt nic nie zrobi ;>

No, chyba ze wyleci mi tu kilku dresow na raz :P
Fajne w karate jest to, ze nie trzeba byc napakowanym swiniakiem, by uderzyc z sila krotnie mocniejsza, niz taki miesol.
A to dlatego, ze uzywane sa nie tylko miesnie i sila, ale kime,hare (energia z wewnatrz), skupienie mentalne, oddech i rotacja bioder :) Ona powoduje, iz cios reka nie uzywa sily reki, ale calego ciala :)

Wiec mowi kolego: chodz na silownie i pakuj pakuj, wieksza masa miesniowa Cie tylko spowolni. Niech nawet twa reka wazy razem z barkiem 20kg i taka masa i sila uderzasz :) to ja uzywajac rotacji bioder etc uderzam z sla 70kg masy ciala :) i szybciej ;)

To jedyny skuteczny sposob na smaoobrone. Pozdrawiam wszystkich karatekow

PS: szkoda tylko, ze ogol spoleczenstwa bywa czesto na tyle ograniczony, ze choc mamy XXI wiek, to sa jeszcze osoby, ktorym kaate kojarzy sie z lamaniem desek, mordobiciem (tak jak na filmach, leja sie i wstaja nagle), lub innymi idiotycznymi wrzaskami i cyrkowymi wybrykami... :P

Papa.

Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.
Znawca -

BYKU17

Wysłana - 20 lipca 2004 17:21    Edytuj Cytuj
komentarze swietne jak zawsze

SFD FIGHT CLUB
Champion i BYKU17 Brotherhood of Martial Artists

bartkos

Wysłana - 20 lipca 2004 20:59    Edytuj Cytuj
Ja juz nawet na nie nie patrze. Onet sie osmiesza publikujac co niektore.

PITTT

Wysłana - 21 lipca 2004 08:39    Edytuj Cytuj
To nie wina onetu... A podobno internauci sa "lepiej wyedukowaną i bardziej inteligentną czescią społeczenstwa"...po tych komentarzach tego nie widac za bardzo...

Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.
Znawca -

bartkos

Wysłana - 21 lipca 2004 09:25    Edytuj Cytuj
Dobre Widac to na niektorych zagranicznych hubach dc i innych miejscach gdzie jest czat lub inne miejsce na wypowiedz jakie to inteligentne ludzie Co do onetu to moglby poprostu bardziej filtrowac te wypowiedzi. Teoretycznie wiele z nich nikogo nie obraza ani nie jest sprzeczne z ich regulami, ale jak pod kazdym art tego typu widze text "Ja jestem lepszy i nikt mi nie podskoczy" to odechcewa sie w ogole patrze na te komentarze.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.