1. Ile czasu po treningu proponowalbys wypicie shake'a? Slyszalem juz rozne teorie, jedni mowia ze od razu po ostatniej serii ostatniego cwiczenia, z kolei inni ze nalezy odczekac pol godziny...
proponuje 20-30 min
2. Ile czasu po tym shake'u powinienem zjesc normalny posilek i ile wegli moglby on zawierac (nie z warzyw oczywiscie) skoro mam te bonusowe 4 godziny potreningowe na dodatkowe ww??
proponuje kasze/brazowy ryz jakies 1-1,5 h po sheku
3. Jezeli w dni NT robie HIIT to jak rzezc sie wowczas ma z shake'ami?
mhmm zalezy od wielu czyniku uniwersalnie jest wypic bialko przed co opisalem w poscie o HIIT
siema czytam tą diete i sie nadziwic nie moge :P chce wlasnie nabrac raczej czystej masy miesniowej , sadelko mi niepotrzebne( staram sie spalac) ale czy mala ilosc ww z rana to dobre rozwiązanie ? albo zwiekszona ilosc ww pod koniec dnia... praktycznie wszytskie inne porady w calym internecie mowie dokladnie odwrotnie... ale jesli to dziala i daje wlasnie cel ktory ja chce osiagnac to moze warto sprobowac. chce dołączyc ta diete do cyklu nitroII+białko( BX pro longatum)+ zma apteczne+ TSE(spalacz) czy bedzie ona odpowiednia do tego ? i kiedy wciskac porcje supli do tej diety... miedzy bialkiem a nitro tez musi byc odstep :/??
1171311258000
g.p.c.
Wysłana - 12 lutego 2007 21:30
Doczytalem o HIIT i suplementacji okolotreningowej-dzieki!!
Ostatnie pytanie
Zrodlem bialka w 4 z 5 posilkow jakie zjadam sa jaja badz mieso, natomiast w piatym czyli ostatnim (okolo godz. 20) serki wiejskie z pomidorem. Czy na redukcji moze tak zostac czy lepiej wyeliminowac ser?
1171312247000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 12 lutego 2007 22:39
siema czytam tą diete i sie nadziwic nie moge :P chce wlasnie nabrac raczej czystej masy miesniowej , sadelko mi niepotrzebne( staram sie spalac) ale czy mala ilosc ww z rana to dobre rozwiązanie ? albo zwiekszona ilosc ww pod koniec dnia... praktycznie wszytskie inne porady w calym internecie mowie dokladnie odwrotnie... ale jesli to dziala i daje wlasnie cel ktory ja chce osiagnac to moze warto sprobowac. chce dołączyc ta diete do cyklu nitroII+białko( BX pro longatum)+ zma apteczne+ TSE(spalacz) czy bedzie ona odpowiednia do tego ? i kiedy wciskac porcje supli do tej diety... miedzy bialkiem a nitro tez musi byc odstep :/??
Uwierz wszystko jest dobrze zaplanowane i rob zgodnie ze wskazowkami
Zrodlem bialka w 4 z 5 posilkow jakie zjadam sa jaja badz mieso, natomiast w piatym czyli ostatnim (okolo godz. 20) serki wiejskie z pomidorem. Czy na redukcji moze tak zostac czy lepiej wyeliminowac ser?
"Zrodlem bialka w 4 z 5 posilkow jakie zjadam sa jaja badz mieso, natomiast w piatym czyli ostatnim (okolo godz. 20) serki wiejskie z pomidorem. Czy na redukcji moze tak zostac czy lepiej wyeliminowac ser?
ja polecam na redukcji mieso,jaja,ryby "
Dlaczego przy redukcji nie polecasz twarogu? Nawet chudego? teraz na 5 posiłków jem 2 z twarogu :/
I jeszcze jedno pytanie - skoro cwiczę dośc późno i po wyjściu z siłowni jem posiłek ok 22 to dodawac węglowodany, czy nie?
Wysłana - 19 lutego 2007 16:22
sadze ze max z sera chudego to jedna porcja(100-150g max)
czy za miesiac ta dieta z 10 wskazowkami bedzie aktualna czy juz bedzie do d...?
1171975706000
Shelly
Wysłana - 20 lutego 2007 14:21
10 wskazówek jest dietą precision nutrition opisana przez p. Berardiego jest to propozycja diety jednej z wielu - jednym przyniesie zamierzone efekty a innym nie bo nie można wrzucić wszystkich do jednego wora
natomiast dla mnie 10 wskazówek to nawet nie dieta a sposób dobrego odżywiania i zdrowych nawyków
tak samo jest z nabiałem, jedni go preferują inni nie, jedna dieta go eliminuje inna nie...
także chyba nie można stwierdzić że coś bedzie do d....
<...be nobody's darling- be an outcast...>
1171977662000
DonBartosz
Wysłana - 20 lutego 2007 15:02
a mi wydaje sie ze akurat ta dieta przy odpowiednim doborze kalorycznosci,rozkladu btw,treningu itp. przyniesie efekty kazdemu.a co do nabialu to wlasnie chodzi mi o to ze z tamtego artu o nabiale wynika ze nabial jest dobry na kazdej redukcji tymczasem tu qazar twierdzi ze od biedy ujdzie w malych dawakach.
1171980156000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 20 lutego 2007 15:11
rozruznijmy spozywaneie sera a nadmierne spozywanie sera dlamnei jedzenie 250-400g codzien sera to pomylka dlamnie porcja to max 150g chudego/poltlustego