Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

10 PORAD JAK ZWIĘKSZYĆ MASĘ CIAŁA!!!

Rothen

Wysłana - 31 sierpnia 2006 23:12    Edytuj  Cytuj
insulina jest najsilniejszym hormonem anabolicznym i warto zadbać o wyrzucenie jej przed i po trneingu , o innych porach jest zbędna jeśli dbamy o estetyke

a w nocy dla ekto dobra jest szklanka mleka przy wstawaniu do toalety
ale specjalne budzenie jest IMO bezsensu

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Ekspert -

stódentkat

Wysłana - 01 września 2006 13:05    Edytuj Cytuj
ważne żeby olej był tłoczony na zimno to podstawa.

Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.

Artoor90

Wysłana - 01 września 2006 13:54    Edytuj Cytuj
mogłeś chociaż podać źródło bo zwalone że .... mam nawet to samo gdzieś na dysku. dodawajcie źródła jeśli to nie wasze teksty

Raktor

Wysłana - 25 lipca 2007 03:06    Edytuj Cytuj
Dziwne, ale jadam 5 kg ziemniaków dziennie(węglowodany), nie mam nałogów, i jem dużo tłuszczu a mimo to nie jestem w stanie zwiększyć swojej masy ciała.
Co do treningu, to nawet podczas poruszania się po mieście wyciskam wszystko z organizmu np. tak chodzę, że przedziurawiłem adidasy wewnątrz aż do sprężyny i podeszwa zaczęła mi schodzić.
Tak intensywnie używam nóg, ale moim problemem jest niedowaga i zbyt szczupła sylwetka ostatnio przy 170cm wzrostu ważyłem 53kg i żadna dieta nie spowodowała przyrostu masy.
Fakt, że nie używam odżywek, lecz po waszych wypowiedziach wnioskuję, że na razie tylko węglowodany mogą pomóc.
Natomiast ja przed 22:00 jeszcze nie spię, więc zdziwiło mnie, że o tej porze już śpicie.
Nie jestem zawodowym kulturystom, ale jeszcze ćwiczyłem kempo i potrafiłem zrobić 300 brzuchów dziennie, mimo to nie nabrałem masy.
Czy są jeszcze jakies metody?(sumo odżywia się niezdrowo, ale w moim przypadku nawet niezdrowe diety nie mają wpływu, za szybko spalam)
Proszę o pomoc.

kubek1

Wysłana - 31 października 2008 16:50    Edytuj Cytuj

Usunięty przez Skalar. za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.

Dolata11

Wysłana - 14 listopada 2008 19:28    Edytuj Cytuj
Według mnie tracenie czasu na szczegółowe diety jest nie potrzebne.
Ja jem codziennie sałatkę z ryżu i warzyw, smażone jaja z makaronem(jedzenie nie dość że bardzo dobre to w dodatku pomaga), ćwicze 3 razy w tygodniu na mase zażywam odżywkę MASS XXL i w ciągu 4 tyg. przytyłem 5kg

soldierman

Wysłana - 14 listopada 2008 19:32    Edytuj Cytuj
dobry art, podoba mi się. łap SOGa

Każdy ma jakiś plan...dopóki nie zostanie trafiony.(Mike Tyson)

Płacz na treningu, śmiej się podczas walki

ziomosław

Wysłana - 15 listopada 2008 22:06    Edytuj Cytuj
faktycznie warto brać glutaminę czy poglądy się zmieniły przez 2 lata?

Michalix

Wysłana - 15 listopada 2008 23:12    Edytuj Cytuj
No wlasnie czy glutamina + BCAA sa niezbedne w budowaniu masy?

fakenick

Wysłana - 16 listopada 2008 00:14    Edytuj Cytuj
Rothen , wyrzucenie insuliny ? Mozesz jasniej :)? Czego nie jesc /jesc przed i po ?

Odpowiedzi jest na 3 strony.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

10 PORAD JAK ZWIĘKSZYĆ MASĘ CIAŁA!!!

Strony:  pierwsza  1  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.