105kg, co najmniej 20 do redukcji na poczatek, prosze o pomoc fachowcow:)
MaximusRex
Wysłana - 09 października 2009 00:48
Nie mam sily, ostatnie dni siedzialem po nocach bo mialem robote do zrobienia. Teraz padam. Jutro znajde troche czasu to podesle. Na weekend chyba bede mniej pisal bo chce spedzic wiecej czasu z rodzina, no i z silowni tez nie mozna zrezygnowac.
Wszystko w swoim czasie, panowie! dziennik będzie. Już ostatnie dni ckd i szczerze tak sobie daje na luz. Podjadłem dzisiaj trochę paluszków, ze 2 ciasteczka i mam na to tak z deka wyje***e. W przyszłym tygodniu dokończę puchę Scortcha, zrobię tydzień przerwy/wstępu do LC i pomierzę maxy do HST, a później już hardcore gaining
czekamy czekamy. podjadles troche paluszkow? jakbym ja napisal co jadlem przez ostatni tydzien to dostalbym dozywotniego bana na ten dzial przynajmniej pozdro
EDIT witam w piatkowe popoludnia. postanowilem przez weekend wrocic do porzadnych nawykow zywieniowych, ktore zostaly chwilowo zachwiane. musze zjesc to co mam w lodowce, a nie koniecznie jest najzdrowsze dzis posilek 1 serek wiejski, pomidor, ogorek, lyzka oliwy, pieprz i mala bulka. w sumie mam jeszcze 120g valbona i pare dziwnych salatek z tuny, ktore nie wiem po co kupilem. zjem to z ryzem np, zrobie nowe, konkretne zakupy i od poniedzialku ruszam na 100%. mialem pracowac, ale cos mi sciemniaja, w szkole dalej sciemniaja, nie bede chyba czekal tylko od poniedzialku kupuje karnet i nie czekam na legitke zeby miec znizke. pozdro i zdrowka zycze
Zmieniony przez - WPC_fan w dniu 2009-10-09 13:44:12
Wysłana - 09 października 2009 20:43 Usunięty przez Morales_37 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
. . .
1255113798000
kieszko89
Wysłana - 09 października 2009 21:38
Kiedy wy się nauczycie, że to nie jest forum o poglądach politycznych? Gdyby miał nick 'j***e twoja stara' nikt by nic nie powiedzial tylko stwierdzil, ze czlowiek ukrywajacy sie pod tym nickiem to *****, a w tym wypadku wszyscy rzucaja sie jak ryby bez wody.
Wyrazam tylko swoje zdanie ze za taki nick mengele88 nie udziele zadnej porady!
sluso1993: wlasnie odswiezyles jakis temat poprzez wstawienie emoty "o k****" za co lekko cie zyebalem gdybym mial sluchac twoich porad to wolalbym isc pogadac z kowalem czy cos, bez urazy wiele jak na razie tu nie pokazales poza dziecinna blazenada. nie wiem dlaczego uwazasz, ze akurat ta osoba z nicku byla najwiekszym psycholem i morderca, roznie ludzie mysla, a tys sie akurat tych blizniakow uczepil o tym z toba nie bede dyskutowal bo to nie to forum. 88 to nie sa numery hitlerowcow. jak slusznie zauwazyl maximus rex uzytkownik o tym nicku dostal juz bana na 25 lat i nie istnieje wiec jak jestes nie w temacie to, wybacz napisze to pierwszy raz, nie wpyerdalaj sie , pozdro
Bystry ten 16to latek ! Rozgryzl sekret "karlowatych kaczek", piszac omordercach co robili eksperymenty na blizniakach.... Sluso, historie juz niezle widac znasz, teraz sie idz matmy uczyc, bo sie i tak bardziej w zyciu przyda.
Zmieniony przez - bolek1970 w dniu 2009-10-10 10:24:20