no dobra dobra morales, masz racje, ale na maszynach tez mozna sie styrac

teraz tylko mozna powiedziesz, ze skoro zapierdzielam tak, ze styralem sie na maszynie to co moglbym tym samym wysilkiem osiagnac bez maszyn

mniejsza o to, napisze jak wrazenia po dziesiejszym 3 treningu.
1. wyciskanie nogami w gore-12,10,8,6powt-50,70,80,90kg
bardzo delikatnie i spokojnie. od wtorku podbijam ciezary na 100 w ost serii.
2. MC-12,10,8,6powt-40,60,70,80kg
nadal ciezko, ale jak diabli, ale daje rade i kolejny tydzien pojade na tych samych ciezarach raczej.
3. wyciskanie na plaskiej-12,10,8,6powt-40,60,70,75kg
tu w koncu poszlo tak jak mialo. w ostatniej serii bez problwmu 6 pelnych powtorzen. we wtorek mialem problem w ostatniej serii i poszly 4, w czwartek z asekuracja 5 i pol. dzis 6 pelnych bez pomocy, zatem jestem zadowolny. nowy tydzien pojade z tym samym ciezarem na spokojnie. w kolejnym ostatnia serie planuje juz 80kg.
4. zolnierskie-12,10,8powt-20,30,35kg
kolejne cwiczenie w ktorym mialem problemy, a dzis poszlo juz planowo. wtorek bylo choojowo, w czwartek mialem ledwo co 12,9,6. dzis bardzo ladnie 12,10,8 powt, tu rowniez pewlne zadowolenie.
5. bic sztanga na stojaco-12,10,8powt-20,30,35kg
tu ostatnia seria ciezko, ale dae rade pelne 8.
6. tric na wyciagu-12,10,8powt-15,20,25kg
tu bezproblemowo zupelnie.
dzis mialem pierwszy trening na 100%. wszystkie serie udalo mi sie wykonac jak nalezy chociaz latwo nie bylo. na plasko w ost serii co trening jedno powt wiecej. zolnierskie tez juz ladnie, jestem zadowolony.
co sadzicie o tym i o moich zalozeniach? dobrze planuje tydzien na spokojnie i od nowego delikatnie wieksze ciezary poza nogami na ktore dowale 100 juz we wtorek?
mysle, ze tak bedzie w miare rozsadnie.
dzis bez aerobow bo umowiony bylem i sie spieszyc musialem. jutro skocze kolo poludnia na 40min i w poniedzialek bedzie waga ponizej stówki wkoncu

mialy byc dzis zdjecia i osoba zapomniala aparatu

jak jutro da rade to wpadnie rano i wkoncu beda, jak nie to ja zabije

pozdro