105kg, co najmniej 20 do redukcji na poczatek, prosze o pomoc fachowcow:)
WPC_fan
Wysłana - 09 września 2009 21:58
a ja nie czuje ani tego, ani tego kawa nie dziala na mnie moze dlatego, ze do wakacji pilem dziennie ok 3 litry napojow energetycznych ale z rana na rozruch jak walne mocna to czuje dzialanie, w ciagu dnia to juz bez znaczenia dlatego pije tylko rano.
Ja pije mocną kawę rano i przed treningiem. Na treningu jest gorąco ale ogólnie kofeina/tauryna nie mają na mnie takiego wpływu, jaki wg teorii powinny mieć. Ja potrafię kawę wypić i 3g tauryny sieknąć przed snem
ach co to by byl za poranek bez kawusi az sie juz jutra doczekac nie moge
1252530243000
MaximusRex
Wysłana - 10 września 2009 02:27
Herbata zielona ma tez silne dzialanie antyoksydacyjne, co w trakcie redukcji jest b. wazne. Pozatym: + podwyzsza termogeneze, + poprawnia prace nerek, watroby, ukladu pokarmowego, + przyspiesza wydzielanie toksyn.
Dobra lisciasta herbata zielona powinna byc zalewana zagotowana woda ostudzona do okolo 70C. Herbate Zielona mozna zalewac ok. 3 razy.
podobne wlasciwosci do kawy.z tym ze kawa silniej dziala.
1252577287000
st_
Wysłana - 10 września 2009 12:15 Usunięty przez Banan za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
"...po co te sceny że w tym życiu nic nie warto zrobić cokolwiek by się wybić ponad bagno..."
1252577747000
Mumin222
Wysłana - 10 września 2009 12:23 Usunięty przez Banan za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
1252578221000
MaximusRex
Wysłana - 10 września 2009 12:32
st_: lecz sie czlowieku,
Mumin222: wypicie 2L herbaty zielonej jest na pewno bardziej zdrowe niz 1L kawy. Pozatym zielona mozna pic caly dzien, jak wypije kawe wieczorem to nie zasne do rana .
Maximus wiadomo ale kto pije 1l kawy dziennie.ja osobiscie pije maks 2 kubki.czytalem wiele badan ze wysokie spozycie kawy nie przeklada sie negatywnie na zdrowie a wrecz dziala antynowotworowo.czort wie jak to jest co miesiac nowe badania. co do herbaty jak ktos lubi jako podstaowy plyn to ok ja osobicie pije tylko wode niegazowana no i do 2 kaw dzinnie.
z tymi toksynami to oczywiscie ze chodzi o wydalanie.poprzedni moj wpis byl ironiczny.
prosze o skasowanie mojego wpisu na temat uzytkownika st_.juz nie jest potrzebny bo sprawa zalatwiona i po co ma temat zasmiecac.