WPC to pozazdroscic ja niestety jestem z tych co troszku narzekaja bo nienawidze kaszy pod zadna postacia do tego stopnia ze staje mi w gardle, ryz brazowy za pierwszym razem byl w miare teraz juz niet, ze ziemniaczki nie sa takie tez takie zdrowe, albo makaronik
1252349987000
WPC_fan
Wysłana - 07 września 2009 21:04
ziemniaczki kolezanko sa ok, ale po treningu i nie "polska" micha 2kg polana tluszczem ze smazenia KOTLETOW makaronik tez oki, ale nie taki zwykly, znowu marudzisz mloda
WPC_fan: Fajny, nie kontrowersyjny nick Jajecznica z pomidorkiem na sniadanie wymiata. Jaja w roznej postaci nie znudza sie nigdy. Jajecznica z dodatkami (szynka, plastrem sera zoltego, pomidorem, szpinakiem, pieczarkami, boczniakami), jaja na twardo, na miekko... Jak dla mie to sie nigdy nie nudzi. Czasem dla odmiany zamiast jajka wrzuce na sniadanie wrzuce sobie mozarelle z pomidorkiem i liscmi bazylii i oregano. Caly czas szukam jakiegos rozwiazania na twarog wieczorem, experymentuje z przyprawami i olejem, ale ciagle jeszce nie jest to...
Masz SOG'a, oby ci stan konta jak najszybciej wrocil do poprzedniego stanu.
Zmieniony przez - MaximusRex w dniu 2009-09-07 21:58:49
maximus: niekontrowersyjny i prawdziwy jajka sa ok. z twarogiem ja juz mam swoje rozwiazanie. gniote, polewam oliwa oliwek, kroje malego pomidorka na drobno, mieszam, doprawiam na ostro bo wszytsko jem tak ostre, ze nikt by nie zjadl i jest zayebiste, polecam. na poczatku mi tez nie szlo, teraz wrecz to lubie sog nie zajac