105kg, co najmniej 20 do redukcji na poczatek, prosze o pomoc fachowcow:)
mengele88
Wysłana - 25 sierpnia 2009 10:50
dzien dobry. troche zaniedbalem ten tydzien bo od piatku wziela mnie choroba i sobote odpuscilem z silowym, do dzis zero ruchu. dieta byla taka jak powinna. dzis zaczynam juz treningi mimo kataru. waga w sumie bez wiekszych zmian, 1cm mniej w pasie okolo mam 3kg mieska wiec ide sie tym zajac potem czas na zamowienie wpc i moegi bo juz sie konczy, a sklep sfd juz chyba ruszyl po przeprowadzce, pozdro
mengele88: lepiej najpierw wyzdrowiec. Z przeziebieniami nie ma zartow. Kiedys begalem z przeziebieniem 2 miesiace i jak mnie potem rozlozylo to malo w szpitalu z zapaleniem ploc nie wyladowalem.
Co tam u Ciebie z waga?
Zmieniony przez - MaximusRex w dniu 2009-08-26 01:59:27
Kiedyś na przeziębieniu byłem na siłowni i o mało na noszach mnie nie znosili.. Hehe, oczywiście taka przenośnia ale po pierwszym ćwiczeniu musiałem się przebierać i śmigać do domu :)
Against Modern Football
1251284485000
mengele88
Wysłana - 26 sierpnia 2009 13:04
witam. a ja wczoraj poszedlem i po 3-dniowej przerwie na klate bralem wiecej niz w poprzednim tygodniu. jakos wiecej sily mialem, dziwne to sobie dorzucilem troche, pozdro
nie moja wina, a poza tym czasem sie rece trzesa szkoda, ze kota nie mam. mam waniliowy smak, moze by sie skusil i po 2 miechac zjadalby pitbulle na sniadanie hehe