MaximusRex: przetrenowales sie z deka, ale teraz wyciagniesz wnioski i nauczysz sie, ze nie wszystko na raz

ja w tym tygodniu tez z deka przegialem. nie zebym sie przetrenowal, ale nauczylem sie, ze rozgrzewka musi trwac jeszcze dluzej. cos mnie zaczal pobolewac lokiec i z ciezarami na plaskiej odpuscilem, machalem 40-50kg, bylo lekko jakby same rece lataly i spoko

reszta juz na powaznie bo nic nie odczuwalem. wiem, ze z plecami tez z deka przegialem. jednak w tym tygodniu odejme jedna sztabke. niby 50kg na wyciagu do karku to malo jak na takiego chlopa, ale jak porobie 45kg przez tydzien bez przeciazania sie to nie umre z rozpaczy.
mamy pierwsze wnioski nt przeginania na sam poczatek z treningiem. kolega rafi77 tez zapierdzielal po pare h dziennie mimo, ze go upominalismy, a ostatnio wyluzowal. co za duzo i za szybko to nie zdrowo.
w sobote nie bylem na silowym 3 raz bo mnie rozlozyla troszke "choroba". to tez nauczka zeby wychodzac zgrzanym narzucac na siebie jakas bluze i nie wracac autem z otwarta szyba

ale nie ma tego zlego... 3 dni wolnego, miche trzymam na 100% jak w DNT, troszke odpoczne i dojde do siebie. przejda wszelkie bole miesniowo-stawowe i zaczne od wtorku troszke spokojnie, z porzadna rozgrzewka chocby miala trwac dlugo dlugo

a do rozkminy o rozgrzewce zachecil mnie art koniu151 o podobnym tylule. walnal topic o samej rozgrzewce podlamany tym jak cwicza ludzie u niego na silce i jak o to nie dbaja. walnal tez innym razem temat o wyciskaniu na barki z podobnego powodu. polecam jego wszystkie tematy, ciekawe, czasem bardzo humorystycznie napisane, innym razem zupelnie na powaznie i fachowo, to tyle chwalenia, pozdro
jeszcze jedno pytanie o omega-3 olimpu. na opakowaniach jest napisane, ze maja 30,50 albo 65% kwasow. i jak ja mam to rozumiec, jesli w skladzie jest, ze te 30% zawieraja w jednej kapsulce 360EPA i 240DHA, a te 50% maja mniej. to nie nalezy patrzec na zawartosc EPA i DHA w kapsulce? co to za procenty do ch.uja w takim razie?

chyba czegos nie rozumiem. lepsze sa 30 czy 65%?
Zmieniony przez - mengele88 w dniu 2009-08-23 17:26:33