Prawdą jest jednak, że u ludzi grubych na początku redukcji jest to możliwe. morales37: dzieeeki

u ludzi grubych hehe

tak jak pisalem tak na serio diete na 100% trzymac od 3 tygodni, teraz zaczyna sie 4ty podobnie jakz treningiem systematycznie i bez obijania. w pasie mam 113, mialem 118 na poczatku. nie jest zle, ale chcialby sie zeby z pasa ubywalo wiecej, wiadomo. jakby mi z pasa spadalo szybcie to i waga moze rosnac, nie wnikam

ktos tu pisal, ze o 5kg wiecej w seriach cisnie po 2 miechach... hmm to mi chyba jakos szybciej sila rosnie

zaczynalem od 2 obwodow i dla przykladu na klate bylo 40kg, na bica hantel 9kg, na plecy wyciag 20 czy 30. teraz od jutra zmiany, robie juz 3 obwody to wiadomo, ale dorzucam kg-na klate postaram sie wrzucic 70kg, na bica mam juz 14stki, plecy od jutra 50kg. wszystko robie po 12 powtorzen, takze sila rosnie w miare dobrze. oczywiscie jak jutro dorzuce zelastwa to bede robil 3 obwody po 10 poprawnych powtorzen, w kolejnym tygodniu pewnie po 12. kombinuje z tym treningiem w miare ciekawie. np na plaskiej( bo na klate nie powinienem mowic, wiem) jak widzialem, ze w piatek 40kg w ostatniej serii machne 15 razy to w poniedzialek 50kg, potem 3 obwod, potem 60kg, to powtorzenia, to kg, przeroznie

no i jutro na koniec zrobie aeroby znowu, a we wtroek kombinuje z hiit-em. mysle, ze zrobie wt-czw-sob silowy z aerobami na koniec a sroda i piatek hiit-a czyli 2 razy na tydzien na poczatek. dam rade. na razie cel zjechac ponizej 110cm w naszerszym miejscu w pasie. potem popatrze jak waga i cisne zeby zjechac ponizej 100cm, 2-cyfrowy wynik da mi juz spooore zadowolenie

w tzw talii czyli nad pepkiem mam 102 tj ok 10-11 cm mniej niz w najszerszym przez pepek, spora roznica, ale sie wyrowna, na razie to i na plecach sadlo, i boczki i w ogole

trzeba isc spac. ciesze sie, ze sie u mnie ozywilo, pozdro
Zmieniony przez - mengele88 w dniu 2009-08-18 00:58:26