modne fakt. jesli sie decydujesz wybierz znane bardziej miejsca , pewne, bo może być nieciekawie inaczej....
ACHA u nas w szkole jest taka tłusta torba co ma przekluty brzuch i chodzi z nim na wierzchu .. błeeeeeeee jesli masz w pasie ok 75 i wiecej ( na dziewczyne to sporo -chyba ześ wysoka) to nie rob tego :]
1084562401000
Quart
Wysłana - 14 maja 2004 21:23
wogole mi nie podoba i wg mnie zle swiadczy o dziewczynie, ale jestem staromodny moze dlatego:] zaraz ktos powie ze jak przekłocie pepka moze swiadczyc o tym co np. ktos ma w głowie ale wg mnie jezli ktos juz kłuje to za duzo miec w niej nie moze tyle
U sex`i laski to dodaje seksapilu Uwielbiem jak laska jest opalona, a taki przekłuty pępek na jędrnym brzusiu jest świetnym miejscem do zatrzymania, taka " zabaweczka "
Quart, i kto tu tak czesto krzyczy o stereotypach?
1084567229000
Quart
Wysłana - 14 maja 2004 22:47
dla mnie nie ma czegos takiego jak stereotyp ja nie uwazam tak dlatego ze wszyscy tak uwazaja tylko ze ja tak uwazam rozumisz powiedzmy jezli przekonujesz sie o czyms zbyt czesto to w pewnym momencie muslisz sobie ze tak jest, ale to wcale nie znaczy ze zawsze tak musi byc i ze kazda dziewczyna z kolczykiem w pepku jest dla mnie pusta czy cos w tym stylu poprostu mi sie to nie podoba i tyle
przekucie pępka może wiązać się z powikłaniami - od jakiegoś zaropienia po zakażenie WZW B , C HIV ... podobnie tatuaże (ale tu jeszcze mozna sobie pewne kompleksy antygen - przeciwciało wpakowac do nerek i się po kilku latach skończyć - najbezpieczniejsze te nei kolorowe na bazie grafitu !)
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.