SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

żyły na rękach

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 10244

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10672 Napisanych postów 44739 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 57734
mam pytanie, zawsze jadalem mięso jednak w ostatnim okresie odstawilem spozywanie niepotrzebnych tłuszczy stad tez bardziej anizeli jak do tej pory widac mi żyły na rekach, pytanie polega na tym co posiada mięso(jakie witaminy itp ktore wływają na zdecydowaną widoczność zył na rekach i nogach)?.

pozdrawiam
gobo


gobo
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 10990 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 88360
moze masz zylaki
zartuje...

mysle ze jest to spowodowane wiekszym odtluszczeniem...a poza tym od wysilku fizycznego takie zmiany zachodza...


misOO

Pozdrawiam
misoo

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 5177 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 43039
Uwarunkowania genetyczne, ciężki trening, odtłuszczenie.
Darku co jeszcze powoduje uwidocznienie żył?

Danone
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 12139 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 206552
Podobno palenie papierosów.

Zapraszam na SFD w sieci IRC: #sfd - półoficjalna strona kanału: http://lesniczy.glt.pl 
Strona nie istniejącego jeszcze (oficjalnie) K** -> http://K**.glt.pl 
Trust No One... Lame_Hunters.sq
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10672 Napisanych postów 44739 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 57734
to jest odtłuszczenie, a mięsko witamin raczej nie zawiera, chociaż mogę się mylić


Knowledge is the weapon
....Trust is a weakness


Pozdrawiam wszystkich
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 5177 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 43039
Zawiera.

Danone
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10672 Napisanych postów 44739 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 57734
faktycznie, sprawdziłem na onecie:


"Mięso jest produktem spożywczym dostarczającym wiele składników odżywczych a zwłaszcza pełnowartościowego białka zawierającego wszystkie aminokwasy, witaminy grupy B, nie występującą w pokarmach roślinnych witaminę B12, witaminy A i D, związki mineralne zawierające biopierwiastki, tłuszcze nasycone i nienasycone, enzymy, itd. Mięso może zawierać do 23% białka (piersi indyków i kurcząt), chuda cielęcina, mięso królicze, konina - do 21%, chuda wieprzowina i wołowina do 19%, średniotłusta wieprzowina około 12% białka. Zawartość tłuszczu zależna jest od rodzaju mięsa i średnio wynosi: 40-50% - tłusta wieprzowina, 25-28% - baranina, 30% - mięso kaczek i gęsi, 16-26% - wołowina, 7-12% cielęcina, około 10% - mięso z piersi kurcząt i indyków, 4,5-14% konina."






Knowledge is the weapon
....Trust is a weakness


Pozdrawiam wszystkich
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10672 Napisanych postów 44739 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 57734
tu jest wszystko o miensku

http://wiem.onet.pl/wiem/015a67.html


Knowledge is the weapon
....Trust is a weakness


Pozdrawiam wszystkich
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 5177 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 43039
Z tego co się orientuję, to klucz tkwi również w witaminach z grupy "B".

Danone
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10672 Napisanych postów 44739 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 57734
Stary po prostu schudłeś Ja tez jak się troche tłuszczu pozbyłem i z 2 razy machne hantlem to na przedramionach wyłażą mi żyły aż miło

..::To jest miejsce na twoją reklamę::..
.::Całkowity kosze wynosi 1 SOG::..
PROMOCJA!!!!!!!!!!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 10990 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 88360
tylko ze w miesie nie ma za duzo witamin B..chyba ze sie je surowe mieso...
ogolnie wszystkie witaminy z groopy B sa albo regradowane przez wyzsza tempo albo przechodza do wywaru...jedynie wit B3 produkowana w org z tryptofanu jest taka odporna witamina na temp i szkodliwe dzialanie innych czynnikow..


misOO

Pozdrawiam
misoo

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

KONKURS DLA AKTYWNYCH

Następny temat

Inowacja - miarka do kreatyny