Suple ktore pozwolily mi osiagnac szczytowa forme a probowalem wiele firm ale wreszcie trafilem w odpowiednie firmy Hi-Tec i PEAK ktore spelnily moje oczekiwania w zakresie suplementacji. Podaje moja suplementacje. Aminokwasy: EEAs TST,BCAAs,Leusteron TST PEAK Bialko: Anabolic Protein Hi-Tec Weglowodany Carbo Pur HMB plyn Hi-Tec HCA caps PEAK L-Carnityna plyn PEAK Dawkowanie EEAsTST 10 gr(porcja): rano na czczo,miedzy posilkiem drugim a trzecim,w trakcie treningu(dosypywalem do 1,5 litra wody) i przed snem. BCAAsTST 10 gr(porcja):rano na czczo,w trakcie treningu(dosypywalem do 1,5 litra wody) i przed snem. Lausteron TST 15 gr (porcja):miedzy posilkiem drugim i trzecim,przed treningiem,pezposrednio po trningu. Carbo Pur 25(porcja): rano do aminokwasow, miedzy posilekiem drugim a trzecim,przed treningiem,po treningu. Anabolic Protein 40 gr(porcja):do posilku nr:1,przed treningiem,po treningu i na noc HMB 1 ml rano na czczo,1 ml przed treningiem,2 ml bezposrednio po treningu,1 ml przed snem HCA 1 kap(porcja):do posilku pierwszego,posilek trzeci i posilek potreningowy. L-Carnityna podwojna porcja:rano na czczo i przed treningiem. Obecnie moja suple troszkie sie zmienily lecz firmy nie ale to z czasem napisze co i jak.Czas pokaze.Pozdrawiam Robert