Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
siema wiem że jest post podwieszony z życzeniami dla całego forum ale tu tak smutno coś w dziale, a że jestem chory, siedze na dupie, kobieta nie przychodzi bo jej sie chory do niczego nie przydam no to mam już was tylko zayebałem na fristajlu koledę, zaśpiewajta ją przy stole wigilijnym
Życze Wszystkiego naj, upragnionych 80kg na klate, 38 w łapie, żeby do was taki mikołaj przyszedł z Jelfy:
KOLĘDA
Gdy pierwsza gwiazdka błyszczy na niebie, każdy koks strzała se w dupe yebje, siada przy stole, aminki łyka, i opie.rd.ala z ryżem tuńczyka, pod jego choinką leżą prezenty, odżywki, strzykawki, medykamenty, bierze cynk magnez i idzie spać, na noc bez węgli nosz k**** mać , śnią mu sie bice jak u Bambiego, dziary Gregora, dupy Mocnego, uroda Bodego , przedramie Miczela, pocięcie Giszmana i masa Marcela, Marcina Olba bujna fryzura , e-lite i Krzykacz i dowcip Szczura, chciałby też kiedyś zebrać bracholi, i z łodzianinem ganiać żydzioli, mieć tyle siły co Chudy na trenie, razem z Justinem startować na scenie, całe wieczory, noce, poranki, tak samo jak Timo rvchać szatanki, mieć tylko same apteczne środki, jak Cromwel umieć przerabiać fotki, ale sie budzi po dupie sie drapie, no bo ma tylko trzy-siedem w łapie
akurat ze wszystkiego co mam do zaoferowania wybrales moja fryzure Tez zycze kazemu na swieta takiej bujnej czupryny jak moja
Wesolych Swjont koksy , szczesliwego nowego roku i szampanskiej zabawy w sylwka
Ekspert -
1261492665000
KoksikzBG
Wysłana - 22 grudnia 2009 15:39
Kolęda pierwsza klasa Zdrówka chłopaki!!
"Mam dwie głowy, co prawda obie są głupie, ale jedna bardziej lubi jak się na niej siada." Per Aspera ad Astra
Specjalista -
1261492771000
pudzian89
bo masz za dużo mocny punktów i nie wiedziałem który wybrać pzdr
B&H 14/88
Znawca -
1261492779000
Leandro
Wesolych Swiat wszystkim
Sylwestra Wystrzalowego
nie ma ciezkiej pracy ani chvjowej genetyki..poprostu dawki sa za male by B50 **Ulubiency bogów umieraja mlodo,pozniej zyja wiecznie w ich towarzystwie** Staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół.. mów prawdę, bądź wierny, szanuj swego ojca oraz matkę...JOE WEIDER
Specjalista -
1261492781000
rick black
Wysłana - 22 grudnia 2009 15:45
A no wesołych dla wszystkich i duzo suplementowych prezentow
Pomogłem??? Podziękuj Daj SOGa off...
Znawca -
1261493141000
spliter
Wysłana - 22 grudnia 2009 15:50
Do nieba choinki wodki 3skrzynki,a po sylwestrowym balu duzo imprez dziwek i szmalu
i hoj
1261493412000
SebaWlkp
Wysłana - 22 grudnia 2009 15:53
j/w no i smacznego jajka
czy jakoś tak...
ps. kolęda wymiata
Zmieniony przez - SebaWlkp w dniu 2009-12-22 15:56:19