Dość przyjemy trening bez bonusowych ćwiczeń . W box siadach stosowałem technikę podobną do powerlifterów z USA coś w stylu Westside box squat , czyli nogi szeroko jak w sumo. Bardzo fajnie mi się w ten sposób siadało , gorzej co prawda jest z powrotem zbliżyć nogi tak by móc zrobić kilka kroków do stojaków. Nie mniej jednak myślę że mimo że i tak stopy ustawiałem szeroko będę się starał je jeszcze poszerzyć by spróbować w ten sposób dokładać kilogramów . W innych cwiczeniach wszystko normalnie i przyjemnie .
"Myślę że 99,9% populacji naszej planety ma podobnie jak Ty"
Chyba, ze ktos siedzi na goleniach Zartobliwie, czy nie, mile to w odbiorze dla Cokty nie bylo.
1281454359000
rion10
Wysłana - 10 sierpnia 2010 20:20
fragment przeze mnie wrzucony jest z tej strony z opisem box siadów
wydaje mi się że po rozluźnieniu mieśni a przed wstaniem delikatnie cofnąć tułów do tyłu (delikatnie) a później do przodu aby nadać delikatnie pęd korpusowi i wówczas włączyć do walki nogi
Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak
1281464430000
skl15
Wysłana - 10 sierpnia 2010 20:28
"Myślę że 99,9% populacji naszej planety ma podobnie jak Ty"
w sumie, nie dziwię się
przestańmy się kłócić i zacznijmy robić siady na jednej nodze w imię zasad
demol ja na bieganiu miałem interwały, ale trochę inne
dobra koniec spamu
w moim przypadku jak trenuję siady mniej niż 2x w tygodniu to mnie kolana swędzą - VooDa
1281464905000
rr-28
Wysłana - 10 sierpnia 2010 22:26
ale rozpetalem dyskusje na temat box
a jak bede uporczywie dopytywal o diete, chodz przy twoich zalozeniach sila to juz w duzo mniejszym stopniu sie ma niz w moich celach, a napewno smacznie mozesz sobie podjesc