logo
zamknij zamknij

Śledzie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 546

0 5 0
napisał(a)
p0mp@
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 122 Wiek 26 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 2716
Witam!

Planuję wrzucić do jadłospisu śledzie. Chodzi mi o te gotowe do spożycia w occie czy tam nie wiem w czym.

Czy włączenie na stałe do jadłospisu jest dobrym pomysłem? jeżeli tak to jakie wybierać w jakiej zalewie? (przed spożyciem przepłukiwał bym wodą)

Pozdrawiam!
Krzysztof Piekarz
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2064 Napisanych postów 60818 Wiek 41 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 505673
Zdecydowanie świeże
W occie sporadycznie , choć wiem ze dobre
napisał(a)
dudee
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1140 Napisanych postów 23700 Wiek 23 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 294915
Staraj się celować w świeże ryby.
1

Dietetyk - konsultacje dietetyczne (kontakt tylko prywatnie)
http://www.sfd.pl/[BLOG]_ROAD_TO_THE_SUCCESS._dudee_-t1127478-s25.html 

napisał(a)
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4241 Napisanych postów 92050 Wiek 33 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 570444
świeżego raczej trudno będzie mu zjeść, nawet i jak je usmaży to skubane mają w opór ości, tak zwane matiasy czy kupne w wiaderkach po 5 kg ok.
1

kto dąży do doskonałości - będzie zawsze wyższy nad mierność, lecz kto tylko o mierności myśli - jeszcze niżej spadnie.

napisał(a)
p0mp@
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 122 Wiek 26 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 2716
anubis84
świeżego raczej trudno będzie mu zjeść, nawet i jak je usmaży to skubane mają w opór ości


Dokładnie
napisał(a)
p0mp@
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 122 Wiek 26 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 2716
Jak raz na tydz. dam to się chyba świat nie wali. Tylko w jakiej zalewie mają być?
napisał(a)
koalson
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 172 Wiek 30 lat Na forum 276 dni Przeczytanych tematów 2859
Ja jem dwa razy w tygodniu sledzie w oleju Pyszne
napisał(a)
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4241 Napisanych postów 92050 Wiek 33 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 570444
Najlepiej normalne śledzie z wiaderka. U mnie pamiętam że je zawsze na święta się wstawia w oliwe cebulkę i ocet.


Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2017-02-14 12:12:42
1

kto dąży do doskonałości - będzie zawsze wyższy nad mierność, lecz kto tylko o mierności myśli - jeszcze niżej spadnie.

napisał(a)
koalson
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 172 Wiek 30 lat Na forum 276 dni Przeczytanych tematów 2859
ja kupuje w wiaderku wrzucam je do sloika i wrzucam cebulke i oliwe z oliwek i po dwoch dniach sa bardzo smaczne
1
napisał(a)
emenems
Ekspert
Szacuny 1051 Napisanych postów 6892 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 58852
Matjas, a sledź a'la matjas to wielka różnica polecam rozejrzeć się po mieście za takim rarytasem. Doprawiasz wedle uznania i masz bogactwo składników. U nas w krk na Krupniczej można takie filety kupić i różne z nich już gotowe handmade przekąski; tatar, sałatki, chutney, etc.
1
napisał(a)
p0mp@
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 122 Wiek 26 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 2716
No dobra z wiaderka... czyli same śledzie+sól?, czy może w zalewie octowej czy może innej?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ektomorfik Redukcja czy rekopozycja?

Następny temat

Tatar

Urodziny Akopa!

"Choinki" polskich kulturystów

Olej kokosowy w kuchni i kosmetykach

Błędy początkującego: wieczna masa

Gorzkie czekolady - porównanie okiem dietetyka

Masła orzechowe - porównanie okiem dietetyka

Śmierć Meegan Hefford, czyli białko Cię zabije!

Leksykon suplementacji: l-karnityna