Czesc , to ja ciezko jest powiedziec od kiedy cwicze ale przedstawia sie to mniejwiecej tak: ok.13 lat z rok cwiczen hantelkami 1kg ok.14 lat cwiczenie od czasu do czasu hantelkami 4kg teraz = 15 lat = sztanga od lipca i od tego czasu zaczela sie przygoda wiec sami ocencie co to z tego wyszlo (zero odzywek itp) szczegolnie prosze o podkreslenie miesni nad ktorymi musze jeszcze popracowac , o ocene mojej genetyki (o ile sie uda) i tym podobne rzeczy , tak czy owak zdjecie umiescilem dlatego , aby dowiedziec sie jak mi idzie hehe pozdrawiam
FARAON Pozdrawiam cwiczacych w domowych silowniach
CZŁOWIEK , KTÓRY PRZENOSI GÓRY , MUSI ZACZĄĆ OD KAMYKÓW
_..::You can do anything you set your mind to, man::.._
Witam Olkuszanina Wpadnij w koncu na ta silke pogadamy. Co do oceny, moim skromnym zdaniem (i widzac ta fotke): - w zasadzie miesni plecow nie masz wogole, troszke moze najszersze ale sa naprawde najwezsze - tylny akton naramiennych (barkow) tez cieniutko, srodek i przod juz lepiej - popracuj nad szczytem bicepsa Daj jeszcze inna fotke
Enzo
Enzo
1035920778000
KOBE22
Wysłana - 29 października 2002 20:47
Bez urazy ale narazie jestes jeszcze bardzo szczuply a do tego dales jedno zdjecie ktore nie wiele mowi o Twojej budowie , jestes mlody wiec wiele jeszcze przed Toba. Wszystko jest jeszcze do dopracowania.
1035920829000
ThePharaoh
Wysłana - 29 października 2002 21:46
zgadzam sie z wami chlopaki zreszta plery trenuje od 2 tyg to tymbardziej hehehe no no wlasnie jakie cwiczenia enzo dobre na te aktony co mam slabo rozwiniete to cos doloze hmmm ?
1035924382000
SFD
Wysłana - 29 października 2002 21:59
z tym pytaniem do działu trening tam ci podpowiedza !!! ale nie jest zle!!!
R Y B A
1035925190000
ThePharaoh
Wysłana - 29 października 2002 22:02
fenkju redpałer
1035925355000
ThePharaoh
Wysłana - 29 października 2002 22:12
aha Enzo co do silki to za rok jak sie tam dorwe to mnie jeszcze dosyc bedziesz mial ale narazie nic z tego :-C w sumie to ja sie ciesze z tego co na tej fotce , jak na kilka miechow to dla mnie jest cool ale to i tak dopiero poczatek jak mowi KOBE22 pogadamy za rok o tej samej porze Macie po Sg'u wszyscy za szczere odpowiedzi (o ile wam juz wczesniej nie dalem) < zdjecia innego nie mam :-C > ale moze uda mi sie cos skrecic , wytrzymajcie do czwartku jakby co to tu sie znajda
1035925967000
brutus
Wysłana - 29 października 2002 22:23
heh, ale rękawiczki już masz
BRUTUS
Specjalista -
1035926633000
Enzo
Wysłana - 29 października 2002 22:42
Wiec spotkamy sie za rok, zobaczymy co daje cwiczenie w domu a co na silce . Starzy cie nie puszcza czy co?? A co do cwiczen to na tyl barkow jestunoszenie ramion z hantelkami w opadzie i ogolnie plecki rob!!!
Enzo
Enzo
1035927765000
Kruszek
Wysłana - 29 października 2002 22:57
Jesteś bardzo szczupły ale dzieki temu będziesz mógł lepiej wyeksponować swoje mięsnie kiedy je juz powiększysz Masz u mnie SGa za odwagę
"jak se podchmielisz tak się wyśpisz"
Vecht of sterf - Je bent een kleine stinkende vieze zuigende kankerhoer!
Ekspert -
1035928657000
ThePharaoh
Wysłana - 30 października 2002 08:26
hmmmm , no enzo starsi mnie nie puszcza , bylem juz tam z moim tata , no to nawet mu sie spodobalo ale powiedzial ze za rok jak troche pocwicze :-C
co do rekawiczek brutus to sa moje rowerowe
a chudy to wcale nie jestem jak tu niektorzy uwazaja , bo brzuchol mam duzy tylko na tym zdjeciu jakos dziwnie nie widac , bo przeciez gdybym byl chudy to bym mial tam jakies miesnie brzucha , bo je to juz trenuje od dobrych dwoch lat ! dzieki kruszek za sg'a , sam masz odemnie tez [brutuś tez masz odemnie bo chyba w naszych zdjeciach ci jeszcze nie dawalem:)]