Autor

Ławka Heavy Tryton III ...pytanie odnośnie wyciągu

osochozi

Wysłana - 26 czerwca 2009 19:30    Edytuj Cytuj
Witam.
Jestem zdecydowany na wspomnianą w temacie ławkę i chce dokupić do niej wyciąg HZ4.Pytanie pewnie prozaiczne ale nigdy nie miałem wyciągu i zastanawiam się jak wygląda sprawa z obciążeniem do owego wyciągu - czy dokupuje się jakieś specjalne obciążenie?Widziałem ,że na atlasach są takie specjalne , prostokątne talerze.Sam mam tylko tradycyjne okrągłe.Jeśli trzeba kupić powiedzmy dedykowane do wyciągu obciążenie to w jakiej to jest cenie bo na allegro nic takiego nie znalazłem.

There is always a bigger fish

grabek777

Wysłana - 26 czerwca 2009 19:39    Edytuj Cytuj
Siema Nie musisz kupować specjalnych obciążeń Wystarczą normalne talerze Kumpel ma ten wyciąg i bardzo dobrze chodzi Jest tylko jeden problem... Obciążenie podczas ćwiczeń zsuwa się z tych prętów na które właśnie zakładamy talerze... Najlepszym wyjściem jest wykombinować jakieś zaciski

Taka moja propozycja do firmy KELTON, aby właśnie wprowadzili do swojej oferty zaciski do tego typu wyciągów lub dodawali je do sprzętu. Pozdrawaam!

abs33

Wysłana - 26 czerwca 2009 20:10    Edytuj Cytuj
grabek wiesz moze jaka jest srednica tego preta

grabek777

Wysłana - 26 czerwca 2009 20:19    Edytuj Cytuj
Pamiętam że jest dość cienki... Kumpel ma obciążenie z otworem o średnicy 27 mm i bardzo luźno ,, latało '' na tych prętach tak więc mają ok. 24-25 cm średnicy

abs33

Wysłana - 26 czerwca 2009 20:42    Edytuj Cytuj
a wiec przydaly by sie jakies zaciski zeby kelton dokladal bo z taka srednica zaciski trudno znalesc a tam gdzie ja bede mial silke sa plytki wystarczy ze spadnie 1 kg i juz po plytce

barteklip9

Wysłana - 26 czerwca 2009 20:45    Edytuj Cytuj
Kumpel ma obciążenie z otworem o średnicy 27 mm i bardzo luźno ,, latało '' na tych prętach tak więc mają ok. 24-25 cm średnicy

tam ma byc 24-25 cm czy mm?

Zmieniony przez - barteklip9 w dniu 2009-06-26 20:45:50

Pierdol wszystko co mówią na Twój temat...
Kulturystka jest całym Twoim życiem,Twoją pasją, której poświęcasz 24h na dobę.
Dzięki Tobie ten sport żyje i bądź z tego dumny...
Prędzej czy później osiągniesz swój cel tylko konsekwentnie do niego dąż

grabek777

Wysłana - 26 czerwca 2009 20:51    Edytuj Cytuj
Jasne że mm Pomyłka w pisaniu

osochozi

Wysłana - 26 czerwca 2009 20:56    Edytuj Cytuj
Dzięki za odp
Przyjrzałem się fotkom w dziale Recenzje na których jest owy wyciąg i już mam jasność co do montażu obciążenia

Zmieniony przez - osochozi w dniu 2009-06-26 21:02:26

DUDA_ Kelton

Wysłana - 27 czerwca 2009 01:34    Edytuj Cytuj
dokładnie pręty są cieńsze 24mmm bodajże bo teraz tyle jest tych rozmiarów obciążeń że chcieliśmy w miare to pogodzić żeby każdemu pasowało

Pozdrawiam Duda

Doradztwo porady dot.sprzętu do siłowni. Skontaktuj się ze Mną
www.kelton.pl
Specjalista -

osochozi

Wysłana - 27 czerwca 2009 07:31    Edytuj Cytuj
Wczoraj moja stara quasi ławka (bo cięzko określić czym jest sprzęt z Carrefoura za 120zł) rozleciała się w mak i chcąc nie chcąc jestem zmuszony już teraz zamówić mój wymarzony zestaw toteż korzystając z założonego przeze mnie tematu chciałbym zapytać ludzi z Keltona o kilka kwestii.Mianowicie:
Interesuje mnie taki o to zestaw:
1.http://allegro.pl/item673464178_kelton_heavy_zestaw_heavy_tryton_iii.html ławka
2.http://allegro.pl/item664769876_kelton_home_wyciag_do_lawki.html wyciąg
3.http://allegro.pl/item673464059_kelton_heavy_modlitewnik_regulacja_kata_hz6.html chciałbym zamienić modlitewnik z zestawu Heavy Tryton III na ten.Rozumiem ,że jest taka możliwość i ma to odzwierciedlenie w cenie?Tj.odejmujemy cene starego i doliczamy nowego modlitewnika
4.http://allegro.pl/item673463660_kelton_home_stacja_na_nogi_hz3.html stacja na nogi
Prosiłbym o wyliczenie ile by mnie to kosztowało z przesyłką przy przedpłacie na konto.
Jeszcze kwestia wysyłki - jak miałbym to zamówić?Mogę przez allegro ale czy oznacza to ,że musiałbym licytować każdy element zestawu oddzielnie?Coś czuje ,że w takim wypadku mogloby dojść do pomyłki przy wysyłce o których czasem można poczytać w Dziale Obsługi Klienta a tego chciałbym uniknąćMoże istniałaby taka możliwość ,żeby założyć aukcję dla mnie w skład której wchodziłby zestaw w/w.Jestem zdecydowany na 100% i od razu (najchętniej w poniedziałek z rana) bym zalicytował , ew.proszę o podanie procedury zamawiania (jak wspomniałem najbardziej pasuje mi przez allegro).
PS.czy mogę liczyć na drobny rabat tak żeby cena była okrągła (z moich wyliczeń jest tam mały haczyk)
PS2.wiem ,że jestem pazerny ale może macie jakieś zupełnie zbędne koszulki na magazynie

abs33

Wysłana - 27 czerwca 2009 09:50    Edytuj Cytuj
www.kelton.pl na tej stronie możesz zamówić masz tam nawet troszkę taniej dlatego ze nie musi firma kelton płacić prowizji na allegro :)

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ławka Heavy Tryton III ...pytanie odnośnie wyciągu

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.