Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

ŁUSZCZĄCA SIĘ SKÓRA....kto wie niech pisze cokolwiekkkkkk

_pRzEmAs

Wysłana - 22 lutego 2005 19:29    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Słuchajcie jestem już zdesperowany! Moja skóra strasznie się łuszczy szczególnie na twarzy, nawilżam ją na wszelkie możliwe sposoby, pije dużo wody. Występuje to u mnie od dość dawne ale teraz nabrało to stanu krytycznego! Lekarz mówi że przejdzie i taki tam(po prostu żeby spławić). nie wiem co mam robić...jeśli któs ma taki problem lub wie cokolwiek na ten temat ...to błagam pomóżcie!!!

Sog for all :):):)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 lutego 2005 13:38 
W większości przypadków polecamy:

Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

nioonia

Wysłana - 24 lutego 2005 13:38    Edytuj Cytuj
mialam taki problem ale to chyba od uczulenia... dermatolog przypisal mi krem XERIAL 10, ktory w 3 dni zmienil moja skore na twarzy w jedwab normalnie tylko jedna wada to... cena kosztowalo okolo30 zl w tubce takiej, a jakies inne 60zl ale mi to za 30 wystarczylo na baardzo dlugo, nawet jeszcze troche mam moge dac Ci do wyprobowania
Specjalista -

zabulkaa

Wysłana - 25 lutego 2005 13:24    Edytuj Cytuj
musisz jak najwiecej nawilzac skore roznymi kremami(jakimis tlustymi) dziwne, ze dermatolog nic nie poradzil

_pRzEmAs

Wysłana - 26 lutego 2005 14:14    Edytuj Cytuj
nioonia hehe dzięki za chęci ale raczej nie wypróbuje go z twojej ręki:):)... może jeszcze raz odwiedze dermatologa. i dopytam sie o ten lek! zabulkaa używam kremu z serii AA do nawilżania skóry...jest taki sobie ale nadal czegos brakuje :(:(

zabulkaa

Wysłana - 27 lutego 2005 15:49    Edytuj Cytuj
ahia nio najlepiej to chyba dermatolog pomoze:)

nioonia

Wysłana - 27 lutego 2005 22:12    Edytuj Cytuj
Przemas... spoko :-] moze zmien dermatologa ?moze to cos pomoze.. Kolezanka tez uzywala tego kremu co ja i tez jej pomoglo od razu.. moze akurat Tobie tez przypisza i pomoze :D
Specjalista -

kamaro

Wysłana - 05 marca 2005 11:36    Edytuj Cytuj
Moze masz ten sam problem co ja ...ja dopiero dolaczylem swoj temat ... jak cos tam bedzie to odwiedz tu sa madrzy ludzie moze cos doradza!!!!!!!!!

kamaro

Wysłana - 14 marca 2005 18:14    Edytuj Cytuj
jakos cisza HAHAHAHAHA ............uuuuuuuuuuuuuuu

kamaro

Wysłana - 15 marca 2005 10:52    Edytuj Cytuj
Aa moze to jest wina długich włosuw, ja mam takie (rock -forever) i moze to jest przyczyna?

egitka

Wysłana - 08 maja 2008 00:57    Edytuj Cytuj
Witam,

Wlasnie wczoraj bylam z takim problemem u dermatologa. Lekarka powiedziala mi ze moze to byc zwiazane rowniez z luszczeniem sie skory na glowie<łópież>. Zalecila mi przez 3 tygonie 3 razy w tygoniu myc glowe tym szamponem. Przez 5 dni mam robic mieszanke z Hydrokortizonu i Clotrimazolu i 2 razy dziennie smarowac miejsca w ktorych skora sie luszczy. Po 5 dniach natomiast odstawic Hydrokortizon i smarowac samym Clotrimazolem. Do tego 2 razy dziennie przez 3 tyg lykac vit PP.

Jakie beda efekty jeszcze nie wiem, ale po wchlonieciu sie masci skora wyglada zdecydowanie lepiej.

Pozdrawiam

malutka_k

Wysłana - 08 maja 2008 14:46    Edytuj Cytuj
brawo za odswieżenie
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ŁUSZCZĄCA SIĘ SKÓRA....kto wie niech pisze cokolwiekkkkkk

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.