Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

ćwiczę , trzymam dietę i nie chudnę

renianin

Wysłana - 05 lutego 2010 23:04    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

zaczynałam intensywnie się odchudzać chciała bym pozbyć się tak 5 kg. zwiększymam ilość ćwiczeń na siłowni do 4 x w tyg. robie tam ciężki trening, do tego trzymam dietę około 1300 kcal. i nie chudnę.? dlaczego?
czy moja dleta jest zbyt restrykcyjna? boje się jej zwiększyć ale z tego co tutaj czytam to chyba powinnam czy tak? czy to jest możliwe żeby tak się zablokował mój metabolizm?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 lutego 2010 06:49 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

WladcaG

Wysłana - 06 lutego 2010 06:49    Edytuj Cytuj
Słodko i pięknie, ale jaka dieta? 1300 kcal okej, ale czego? 3 hamburgery? czy 5 kg sałaty? >:D

Don't be Pussy!
you can win. you can die. but you can't back down

akneraj

Wysłana - 06 lutego 2010 07:52    Edytuj Cytuj
Wypełnij ankiete, podaj wszsytkie parametry i napisz co jadłąś.

Niestety masz spowolniony metabolizm. Twój organizm przyzwyczaił sie do danej dawki kalorii i nie chudniesz. Jak bedziesz obnizac kalorie w nieskończonośc to skonczy sie na tym, ze na 500kc nie bedziesz chudnąc ... albo i wylądujesz w szpitalu.
Znawca -

renianin

Wysłana - 06 lutego 2010 12:11    Edytuj Cytuj
nie , wiadomo że nie hamburgery,
białko- 97g
tłuszcze-37g
węgle 140g
i nic waga stoi

akneraj

Wysłana - 06 lutego 2010 15:40    Edytuj  Cytuj
Poczytaj lekture działu, 10 wskazówek zywieniowych, ile powinno sie przyjmowac białka, ...

Wszystko jest w linkach podwieszonych. Musisz znac podstawy, by zacząc norlmalnie jeść i nie tyć.
Znawca -

marudna

Wysłana - 10 maja 2010 03:23    Edytuj Cytuj
a od kiedy sie odchudzasz??

detektyFF

kamila1006

Wysłana - 10 maja 2010 18:33    Edytuj Cytuj
No hej ja też mam taki problem - dieta jest ok 1700 kcal, trening siłowy 3x na tydz.w tym aeroby/interwały.ABS-w w domu, A6W, dziś zapodaje P90x...tłuszcz jak był tak jest - obwody stoją - kg te same ni grama mniej.Chleję min 4 l. wody, w każdym posiłku białko naturalne - jesli nie łykam wheya, oliwa z oliwek, warzywa wszystko w idealnych proporcjach.Czy to możliwe żeby organiz dochodził tak długo "do siebie" po odżywianiu do 900 kcal?Jak mogę mu jeszce ułatwić ?No wiecie 2 miechy na siłowni a tu efektu zero!!!idzie się wnerwić - jedynie troszkę się zarysowały większe partie mięśni.jem 6 posiłków które podpatrzyłam na forum.

detektyFF

Wysłana - 10 maja 2010 18:41    Edytuj Cytuj
Kamila przeczytałaś artykuł o metaboliźmie ?

Z mojego doświadczenia wynika, że dopiero wtedy zaczyna się prawdziwe spalanie i zrzucanie zbędnych kilogramów, kiedy metabolizm nam w tym pomaga, a żeby tego dokonać trzeba mu maksymalnie pomóc: 4 link

No i próbuje jeść jeszcze częściej niż jadłem i mniejsze ilości, regularnie pić między posiłkami (nigdy w trakcie)

Dodałem też ostrzejsze przyprawy

Może jakoś super nie skoczyła waga w dół, ale czuje, jak się to wszystko zaczyna szybciej toczyć, niedługo zdam obszerny materiał co i jak

Pozdrawiam, dużo czytajcie, na forum są chyba odpowiedzi na każde możliwe pytanie :)

kamila1006

Wysłana - 10 maja 2010 18:49    Edytuj Cytuj
Ja wszystko rozumiem - tj.mowisz ostrzejsze dania, woda, oliwa wszystko ok - wydaje mi się ze stosuję się do rad - ale CO JA ZROBIĘ ŻE WAGA W MIEJSCU 62kg od 4 miesiecy - to nie wina wagi ;)

detektyFF

Wysłana - 10 maja 2010 18:51    Edytuj Cytuj
Hmm, a robiłaś badania tarczycy ?
Po treningu czujesz, że maksymalnie wykorzystałaś czas i zmusiłaś się to ogromnego wysiłku ?

Nie jestem fachowcem, żeby celnie doradzić, może zwiększ ilość białka, minimalnie podetnij węgle..

Niech się ktoś jeszcze wypowie ;)

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ćwiczę , trzymam dietę i nie chudnę

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.