Wysłano 19 listopada 2008 23:54
Kradam powiedziałeś, że wypukliny niekoniecznie zniknęły lecz mi się wydaje, że wyciąg mógł je zlikwidować tak, że dyski wróciły na swoje miejsce...Moje leczenie polegało na stosowaniu różnych zabiegów (soluks, prądy, fonoforeza) i wyciąg z podwieszkami, który mi najbardziej pomógł. Następnie miałem ćwiczenia. Jestem już jakieś dwa tygodnie po zakończonym leczeniu ale te ćwiczenia wykonuje nadal codziennie.. Chcę jednak coś urozmaicić bo troche mi się zmudziły i jak wiadomo z kulturystyki trzeba troszkę urozmaicać bodziec...Po poczytaniu i popisaniu na forum znalazłem następujące ćwiczenia, które chcę wprowadzić: supermany 3 serie, unoszenie na przemian ręki i nogi z pozycji klęczącej i ręce oparte o podłogę, taki mostek, że łopatki i stopy oparte o podłogę - działa głównie na pośladki oraz zalecaną przez kogoś łódkę w leżeniu na brzuchu i rękoma łapiemy kostki...Czuję się pratycznie idealnie, nic mnie nie boli. Od nowego roku chcę powrócić do ćwiczeń dobrze przygotowany.. Miałem 4-miesięczną przerwę. ..
1227135267000