SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ćwiartka kurczaka

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 4556

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 95 Napisanych postów 16770 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 68749
elo jak bym piers zastapił czasem ćwiartka z kurczaka(wywalam skóre,kości zostawiam tylko samo mieso) zostaje czysciutkie mieso to jak to liczyć w tabeli btw??
jak mieso z udka kurczaka bez skóry?

Noga (udo) kurczaka
16,8 b
10,0 t
0,0 w

Kurczak, udo bez skóry
17,8 b 6 t 0 w

nie wiem jak to policzyc, jako co??



Zmieniony przez - koles08 w dniu 2008-06-16 09:58:17
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 306 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 7578
zalezy kotra cwiartke. poza tym co to jest cwiartka jak juz chcesz to chociaz polowe zjedz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 1924 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 22174
Ćwiartka to malutko. Zjedz pół kuraka i będzie ok. Ja czasem jak na cycki nie moge patrzeć, to kupuje kure i gotuje, albo do piekarnika i jest lux żarełko. Pamiętaj też że masz mnóstwo innego rodzaju mięs(ryby,wieprzowina,wołowina,indor). Zamieniaj żeby uniknąć monotonii
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6256 Napisanych postów 75964 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754464
Mozesz dac dla urozmaicenia ale nie jako stale zastepstwo czegos.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Kurak z rozna jest dobry gdzieś podczas wyjazdu, często jak jestem w rozjazdach to kupuję i wcinam bez skóry Od czasu do czasu to nawet do domu kupię na obiad, jak mi się gotować nie chce

Koles08, ale ćwiartką to raczej nie pojesz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 95 Napisanych postów 16770 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 68749
studensky

wczoraj ugotowałem sobie jedno udko bez skory i 75g ryzu i to zapchało mnie gdzies na 5godzin(a miesa było chyba tylko ze 100g)

wiec
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 2733 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 16414
Drobny chlopczyk z drobnym zoladkiem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Pojechałaś
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 91 Napisanych postów 4613 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 19327
cwiartka ? malo

pol kury mnie zapycha.. cwiartka to chyba na rozgrzewke
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 103 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2209
ćwiartka? to jak pierdnięcie:P hehe:>
pół kuraka też by mnie niezapchało:P
hehe:>
ale moze ty jakis drobny jesteś to jedz narazie ćwiartke z ryzem lub coś do tego a potem zwiększaj ilość kuraka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
W zeszłym roku się założyłem z Wujem, że zjem całego, o 50 dych

WINNer
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Nowa jestem - prośba o ocenę diety

Następny temat

CZY TA DIETA JEST DOBRA NA MASE ?

WHEY premium