Na sprzedaż następujące telefony: -Nokia 9300- communicator z qwerty. Komplet z kartą pamięci, dorzuce słuchawki. Papiery tez się znajdą. Stan średni z uwagi na podniszczony panel- ale można go tanio wymienić(ok 20zł) i posłuży jeszcze długo. Korpus niewymienny w bdb stanie. Bateria trzyma około 4dni. Zawiasy sprawnę, joiscick tak samo. Bez simlocka.
-Spv E650- brand z orange-wi-fi, qwerty, 3g. bez simlocka co się nieczęsto zdarza. Powyjmowane zaślepki od karty pam- w tym modelu sie odkształcają i starty jeden przycis na klawiaturze- zlazło sreberko znaczy się. Wszystko pozatym działa jak sie nalezy. Koszt klawiatury ok 20zł na allegro, w serwisach też mają. Panel w stanie dobrym- wymiana mija się z celem z uwagi na koszty, ale jest nieźle, folia naklejona na ekran. Komplet ze słuchawkami, pudłem, papierami, kart pam itp. Jeśli ktoś mi wplaci jakąś zaliczke na konto mogę zajac sie wymianą klaw, żeby wysłać juz zrobiony. Zmieniony soft, wgrane sporo programów. Platforma win mobile 6.0 PL
-Motorola v547, pudło papiery, ładowarka, sim na orange chyba.
Ceny: Nokia 9300- 120zł SPV E650- 270zł Motorola v547 - ...25zł Od razu proszę o niepisanie ofert typu: dam 200zł za wszystkie itp- mija się to z celem, a nie pisząc -oszczędzamy i mój i Wasz czas
Ceny raczej niepodlegają negocjacji, chyba, że ktoś ma niesamowity dar przekonywania. Możliwość zamiany na: białka, bcaa, sprzęt car-audio, obciążenie, judogi, spalacze. Jestem otwarty na wszelkie propozycję.
Mogę być na necie malo dostępny przez najbliższe kilkadziesiat godzin, więc radzę mnie łapać z propozycjami na kom: 663876637.
Zrobiłem tu tyle transakcji, że o wiarygodność nie ma się co bać, ale na upartego wystawie na allegro. Ew odbiór osobisty- rejony Konina/Turku, Poznań, Gorzów, Szczecin jak będe robił trasę.
pozdrawiam i polecam.
Zmieniony przez - avic w dniu 2009-12-30 20:00:13
"Jeśli wrogowie cię chwalą, musiałeś popełnić błąd" August Bebel
Weź pod uwagę, że samo ściągnięcie sima to wydatek kilkudziesięciu zł. A telefony na allegro w cene +/- 230zł przeważnie mają sima. Jeśli ktoś będzie fona uzywał u pomarańczowych to ok, ale jeśli nie to podnosi atrakcyjność mojej oferty. Poleam lekture zakończonych aukcji- tam można sobie zobrazować za ile i w jakim stanie idą telefony. Oferta nadal aktualna, zainteresowanych zapraszam na gg, pw w celu negocjacji
1262401394000
Smog93
Wysłana - 02 stycznia 2010 10:49
Tylko że na na allegro można kupić taki jeszcze na gwarancji i to taniej...
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...
1262425764000
avic
Wysłana - 02 stycznia 2010 15:41
Taniej- na gwarancji i bez locka? Jeśli ma gware to ma locka. Jeśli nie na locka to nie ma gwary. Oczywiste jest, że jeśli ktoś nie zapłacił dobrych kilkudziesięciu złotych za zdjęcie sima o tyle będzie się niżej cenił. Tym bardziej, że do tej pory są bardzo duze problemy ze zdjęciem z tego akurat modelu. Jak pisałem- jeśli ktos użyje siły persfazji przekona mnie do obnizenia ceny, to może uda mu się to osiągnąc. pozdrawiam.
1262443275000
avic
Wysłana - 03 stycznia 2010 18:38
Up
1262540310000
MarasKato
Wysłana - 03 stycznia 2010 23:01
bardzo sie mylisz, gwarancją jest objęty produkt danej firmy, np nokia n95, i czy z lockiem czy bez nokia musi to wyserwisować za darmo. Widze ze lekko nie na czasie jestes. A co do spv to za taki opłakany stan ta cena jest szokujaca, nikogo nie obchodzi czy sciagales loka czy nie, kupuje telefon a nie telefon i to co ty sobie z nim robiles, ja wymienilem ostatnio wyswietlacz wiec mam doliczyć 100 zł do ceny mojego telefonu ? Troche smieszne.
Zdr.
Nie p!erdol tylko pizgaj !
1262556068000
avic
Wysłana - 03 stycznia 2010 23:27
No proszę.. jak taki wyedukowany jestes to radzę poczytać warunki gwarancji produktów. Kupując tel- kupujesz aparat+ soft. A ściągnięcie locka to trwała ingerencja w oprogramowanie i traci się gwarancje. Pewnie piszesz o tej sprawie z plusa- radzę przyjrzeć się praktyce serwisowania a nie powtarzać zasłyszane głupoty. Zresztą co ja się będe sprzeczał.. w takim wypadku mam i gwarę i nie mam locka, czyli jeszcze lepiej.
To tak nawiasem. A co do wyświetlacza.. Nie rozumiesz róznicy między tym a lockiem? Telefon bez locka bedzie działał, bez wyświetlacza nie. Tel bez wyświetlacza=uszkodzony. Z lockiem= telefon z lockiem. Tym bardziej że relatywnie mało jest tych tel bez locka z którego zdjęciem są duże problemy.
A co do stanu- te telefony są podatne na niszczenie panelu. Radzę zobaczyć allegro a nie wypowiadać się w kolejnej kwestii bezsensownie..
1262557660000
MarasKato
Wysłana - 03 stycznia 2010 23:32
" To tak nawiasem. A co do wyświetlacza.. Nie rozumiesz róznicy między tym a lockiem? Telefon bez locka bedzie działał, bez wyświetlacza nie. Tel bez wyświetlacza=uszkodzony. Z lockiem= telefon z lockiem. Tym bardziej że relatywnie mało jest tych tel bez locka z którego zdjęciem są duże problemy "
Tyle że ja sprzedając go z wymienionym nowym wyswietlaczem sprzedaje apart sprawny, ale ceny wymiany juz nie dolicze, a telefon z lockiem czy bez tez jest sprawny i nikogo nie interesuje za ile go sciagnales . Poza tym jak sie nie znasz to musisz placić za sciagniecie, niektrzy potrafią zrobić to sami, a to inna kwestia.
Zasłyszane głupoty to nie są, masz imei, dodów zakupy i idziesz do pkt serwisowego a nie do salonu. Poczytaj popytaj bedziesz wiecej wiedział a nie ciemnote wciskasz i oczekujesz kasy za taki szajs, a to ze jest podatny na uszkodzenia to najglupszy argument jaki wyczytalem
Zmieniony przez - MarasKato w dniu 2010-01-03 23:33:57
Nie p!erdol tylko pizgaj !
1262557979000
avic
Wysłana - 03 stycznia 2010 23:49
1) w spv nie ściągniesz sima sam. Popytaj, poczytaj, jak to sam ująłeś. 2) wg ciebie 2 telefony w takim samym stanie - 1 z lockiem a drugi bez mają być w takiej samej cenie? Gdzie tu znajomosc podstaw ekonomii? 3) Gwara- no właśnie popytałem i poczytałem. Mało tego, powiedzmy, że te kwestie od strony prawnej nie sa mi obce. Ale tutaj polemizowac nie będę- kwestia gwary na moją korzyść 4) Radze looknąć na allegro i ocenić średni stan sprzedawanego telefonu. To, że panel jest pokryty miekką gumką to fakt. I fakt też taki, że stan tego tel nie odbiega wcale od średniej własnie.
Masz jeszcze jakies mądrości do napisania?
1262558978000
MarasKato
Wysłana - 03 stycznia 2010 23:56
1. oczywiście ze ściągniesz, to był problem 3 lata temu ... 2. dalej nie pojmujesz wiec objaśnie ci to w sposób " dla cepa" sprzedajesz SPV E650 - produkt zwany potocznie smart fonem, a nie SPV E650 z orange, i nikogo nie interesuje kwestia simlocka. to co sprzedajesz, produkt rzeczywisty to E650, bez czy z simem to nie robi różnicy. 3. gwarancja, tak sie składa że znam pewnego właściciela komisu z telefonami, w komisie/serwisie robią rzecz płatne, nie obejmujące gwarancji, resztę ( jesli telefon posiada jeszcze gwarancję ) zanoszą do autoryzowanych pkt jak np serwi nokii itp, DLATEGO JAK SPRZEDAJESZ FONA W KOMISIE TO ZAWSZE CHCĄ PARAGON mają wtedy gwarancje producenta, a spotkałeś sie kiedys z fonem z komisu ktory mialby simlocka ? bo ja nie . I dosyć wyssanych i starych teori o utracie gwarancji bo mi sie slabo robi. 4. Radze tez looknąć ile osob je kupuje, ile licytuje i jaki jest popyt realny na ten produkt jesli juz z ekonomii jesteś taki mocny.